Trimmisaatest pidi lahkuma Olev

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» kolmas saade
«Tantsi tagumik trimmi» kolmas saade Foto: Jelena Rudi

Seekord tantsiti saates «Tantsi tagumik trimmi» filmimuusika saatel. Lahkuma pidi Olev Raidjõe.

Tantsijad ja kohtunike kommentaarid:

Anneli Pilpak ja Ingmar Jõela - laul «Somebody to Love» filmist «Lustakad jalakesed» ja «Show Me How You Burlesque» filmist «Varietee»

Anna: Fantastiline! Ma ei saa muud öelda. Siin oli kõike - trikke, särtsu... Alustan seitsmest.

Teet: Otsast lõpuni terviklik, areng, tehnika paigas. Eelmises saates antud nõu oli kuulda võetud. Näitlejameisterlikkus algusest lõpuni kohal. Suurepärane! Seitse.

Anu: Anneli, kallis, on näha, et sina tõesti naudid esinemist. Sa oled väga diivalik. Showelemendid tulevad sul väga loomulikult. Eelmise saate esinemine meeldis mulle rohkem, praegu tundusid pisut väsinud. Täna olen kuri, kuna keegi mulle šampanjat ei pakkunud - neli.

Anneli kaotas nädalaga 2,5 kilo ehk 2,4 protsenti kehakaalust. Kokku 8,4 punkti.

Olev Raidjõe ja Alissa Montes - «You're the One that I Want» filmist «Grease»

Teet: Tahtejõudu oli, aga sammud olid ikkagi võbelevad. Kuidagi krampi jäid, aga viisid lõpuni. Suuga oli rohkem seda tantsu sul. Neli punkti.

Anu: Mulle tundub, et Alyssa on kõvasti alla võtnud. Olev, seda sinu kohta küll öelda ei saa. Olev, kas sa ikka tahad tantsida? (Olev vastas, et loomulikult.) Aga mind sa ei veennud. See särts tundus pisut teeseldud. Kaks.

Anna: Ma ei ole teistega nõus! Eelmisest korrast oled kõvasti arenenud.

Olev kaotas 2,1 kilo ehk 1,5 protsenti. Kokku 5,2 punkti.

Natalja Barajeva ja Kaarel Väli - «Lux Aeterna» filmist «Reekviem unistusele»

Anu: Natalja, sa oled imekaunis! Kuigi ma ei saanud aru, mis filmist see muusika oli... Sa olid nagu unes, aga see insomnia oli natuke nagu karu kõndimine. Kaarli pärast annan viie.

Teet: Suur samm teha kaasaegset tantsu. Inimestele jääb sageli mulje, et kaasaegne tants on mingi ludistamine. Tegelikult on see filosoofia, maailma tunnetamine. Mina sain sellest rollist aru. Viis.

Anna: Ma kujutan ette, kui keeruline see nädal oli sulle. Kaarlil on kõrge latt. Minul oli selline tants finaalis. Ei kujuta ette, kui kaugele te arenete. Mulle väga meeldis. Kuus.

Natalja võttis alla 1,8 kilo ehk 2 protsenti kehakaalust. Kokku 7,3 punkti.

Herkki Liivamaa ja Regina Teino - «Men in Black» filmist «Mehed mustas»

Anna: Mulle tundus, et treener valis rohkem endale muusika. See polnud päris sinu stiil. Ma ei näinud su särtsu. Aga jälle need pulgad, jälle need prillid... Väike pettumus. Neli.

Teet: Kas sa oled tegelenud võitluskunstidega? Trikkide peale minek oli õigustatud. Koreograafiliselt käis selline hakkimine, see polnud voolav. Ehk oli see kontseptuaalne? Sinu suutants on ikka kõige parem. Ilus viis.

Anu: Minu meelest oli täna keelemängu liiga vähe ja liiga palju kepimängu. Sul on väga jõumehele omased võtted, veidi äkilised. Issand, kuidas sa voodis oled! Mina näen selles kepitantsus ikkagi indu. Panen kuus.

Herkki võttis alla 3,1 kilo ehk 2,7 protsenti kehakaalust. Kokku 7,7 punkti.

Anna Jankelevitš ja Marek Vetik - «I Will Always Love You» filmist «Ihukaitsja»

Teet: Sul polnud täna partnerit ja sa tantsisid läbi video. See on väga raske. Braavo, et leidsite väga hea teema. Lahendasite selle kunstilise poole täiuslikult ära, et partnerit polnud siin. Kuus.

Anu: Mind hämmastas, kui kiiresti see läbi sai. Mul olid nagu kogu aeg külmavärinad ja karvad tõusid püsti. See oli tõesti lummav. Vähe polnud puudu, et pisar oleks silma tulnud. Sa oled tõesti kaunis. Ma pean sulle seitse punkti panema.

Anna: Oleks tahtnud seda veel ja veel vaadata. Sa said selle teemaga ilusti hakkama. Kaheksa punkti.

Anna võttis alla 2,1 kilo ehk 1,8 protsenti kehakaalust. Kokku 8,8 punkti.

Kaupo Käsik ja Monika Tuvi - «Eye of the Tiger» filmist «Rocky»

Anu: Te ikka panete efektidele palju tähelepanu. Tantsupool jäi nagu tagaplaanile. Väga lahe. Aga mis lõpus juhtus? Ei jaksanud enam naist tõsta?

Teet: Eriefektid võetakse tavaliselt siis ette, kui tahetakse midagi varjata. Poksi peale oli välja mindud. Tantsu suhtes oli veidi kesine täna. Natuke läks midagi sassi ka seal. Sa oled tõestanud, et sul on tõeline näitlejaanne.

Anna: Tantsu algus oli väga intrigeeriv, aga lõpupoole vajus ära.

Kaupo võttis alla 2 kilo ehk 1,5 protsenti kehakaalust.

Kristi Kuusksalu ja Rainer Rebane - «You Can't Stop the Beat» filmist «Juukselakk»

Teet: Korralikult oli läbi mõeldud, stiilne, emotsioon oli õige. Kohati tundus, et mingisugused sisse-välja lülitamised käisid. Keskelt võtsid tuurid üles ja rõõm ja naeratus tulid tagasi. Nii kui unustad ära selle, mis sind vaevab, kohe tantsid.

Anna: See kleit on ilmselt lapsepõlveunistus. Tunned end juba nii hästi, et saad vabalt roosat kanda. Mulle väga meeldis see tants.

Anu: Kristi, vapustav. Sul on tõesti vapustav partner. Imearmas. Mulle meeldis, et olite tantsu läbi mõelnud ja tulite siia tantsima, mitte nalja tegema.

Kristi kaotas nädalaga 0,1 kilo ehk 0,1 protsenti kehakaalust.



Kohtunikelaua taga istuvad iluuisutamistreener Anna Levandi, lavastaja ja koreograaf Teet Kask ning Elu24 peatoimetaja Anu Saagim. Osalejatele on kaalukaotuse raskel teel toeks saatejuht Teele Viira.''

Vaata saadet SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles