«Ärapanija» soovitus Anu Saagimile: jäägi paljaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim Playboy Eesti jõulunumbris 2011
Anu Saagim Playboy Eesti jõulunumbris 2011 Foto: Laura Kallasvee

Seekordses «Ärapanijas» selgus kaks uudist - üks hea ja üks halb.

Hea uudis oli see, et Anu Saagim võttis end taas paljaks. Halb uudis oli see, et ta kavatseb end uuesti paljaks võtta alles siis, kui saab 70-aastaseks.

«20 aastat ilma Anu alastipiltideta! Kamoon!» ahastas Mart Juur.

See on tõesti väga pikk aeg...

«Ütleksin seda, et see nädal läksid vangi Ivo Parbus ja Elmar Sepp. Nõia-Ints läheb ka. Nende vangikongi hakkab kindlasti kaunistama Anu Saagimi värske aktipilt. Ja paljusid veoautojuhtide kabiine, tööriistakuure, tualetiseinu, kuhu kõik need alastipildid ära kuluvad. Aga 20 aastat ilma... Me ei sõida ju välja!» seletas Juur ja rõhutas, et Anu peaks inimeste peale halastama ja iga aasta alastipilte tegema.

Peeter Ojal oli Anule veel parem nipp: «Kui ta nüüd jääkski alasti ja paneks riided selga alles siis, kui ta 70 saab! Kõik harjuvad ära; alasti käib talvel, suvel, turul. Tutt paljas, rinnad venivad põlvini. Kõik harjuvad ära. Ja kui 70 saab - riides! Vot see on šokk!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles