Drew Bezanson tuli Eestisse kolmanda võidu järele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drew Bezanson
Drew Bezanson Foto: Jaanus Ree / Red Bull Photofiles

Simple Sessioni kahekordne kuldmedalist Drew Bezanson tuli Eestisse kolmanda kulla järele.

 «Eks mul ikka kuskil kuklas tiksub mõte, et tahan ka kolmandat aastat järjest võita. Samas päeva lõpuks olen õnnelik kui pääsen siit tervena ning olen ära teinud kõik trikid, mida plaanisin. Kui ka võidan, siis see on vaid boonuseks,» võtab noormees asja pealtnäha rahulikult.

Vaatamata sellele, et mõned suuremad nimed on BMX-i sõitjate nimekirjast puudu arvab Drew, et tase on väga kõrge. Seda kinnitab ka peakorraldaja Risto Kalmre, kelle sõnul tehti poolfinaalides nii pööraseid trikke, mida tavaliselt vaid finaalides näeb.
«Siin on koos 100 maailma parimat sõitjat. Igaüks saab hakkama väga hullude trikkidega ja loeb vaid see, kellel on päeva lõpuks kõige rohkem õnne,» arvas Bezanson.

Trikitaja sõnul on ka tänavune skatepark väga mõnus. «Eesti võistluse park on alati tõeline maiuspala. Ja pealegi, rada on nagu on, sa pead ise kõik oma liinid ja trikid välja nuputama ning takistuste pakutavad võimalused võimalikult kavalalt ära kasutama. Kaebamise asemel tuleb lihtsalt oma aega harjutamisele investeerida,» lisas mees, et Nate Wessel on hakkama saanud suurepärase tööga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles