Anu Saagimi vallutusplaanid: kellele ei meeldi, koligu Eestist ära!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida arvab Anu Saagim sadomaso seksist?
Mida arvab Anu Saagim sadomaso seksist? Foto: Kroonika

Tähelepanelikud lugejad on märganud, et Elu24 on tänasest tasapisi muutumas Anu24'ks. Portaal hakkab edaspidi kirjutama ainult peatoimetaja Anu Saagimist. Bravuuritar selgitas enneolematu ettevõtmise tagamaid.

Kas Anu Saagimit on tabanud totaalne suurushullustus?

Nüüd on ju ülim aeg! Ma lähenen ju surmale, nagu paljud arvavad. Ma tahan olla igas telesaates, iga ajakirja esikaanel, igal pool. Kas mul pole viimane aeg kõik asjad korraga ära teha?

12.12.12 on ka maailma lõpp tulemas. Maailm läheneb hukule, mina lähenen surmale, kõik on katastroofile määratud.... Mul on viimane aeg tuld anda ja elult võtta, mis võtta annab.

Milliseid plaane Sul veel on?

Kohe tuleb uus ajakiri Anu24 ja šampanja Anu24. Kõik-kõik-kõik asjad: hamburgerid, jäätised, piimad, kohukesed, viinad. Ilmuma hakkab ka eriajaleht Anu24.

Ärgu inimesed ehmatagu, sest varsti on Tallinna linn kaetud minu reklaamidega. Kõik reklaamid räägivad ainult minust; millised kreemid mulle sobivad, millise telefoniga ma räägin. Teatrites hakatakse ainult minuteemalisi etendusi näitama.

Vallutan ka muusikamaastiku ja juba on ilmunud mu esimene video (videot näed allpool).

Kust leidsid selliseks ettevõtmiseks inspiratsiooni?

Võtsin malli Oprah'st, sest tal on oma ajakiri ja kõik. Telekanali teen ka kindlasti.

Kuhu kavatsed jõuda oma telekanaliga?

Esiteks kavatsen puksida selle Tallinna TV üldse konkurentsist ära. Minu kanal Anu24 näitaks loomulikult minu elu 24 tundi ööpäevas. Hommikust õhtuni on kaamera tagumikus ja salvestab.

Mida ütled neile, kellele Su plaanid ei meeldi?

Need peavad Eestist ära kolima. Kahjuks või õnneks ei jää midagi muud üle. Õnneks jäävad siis kõik minu fännid siia. Issand, kui tore - meil on siis rohkem ruumi ja rohkem raha! Soomest tuleb hästi palju fänne. Miks mitte ka Aafrika riikidest, kõik on welcome. Hispaanlasi, itaallasi... Kõik kuumaverelised tulevad siia, sest kus iganes lõunamaades ma reisin, olen alati väga populaarne.

Kõik torssis ja morssis eestlased saavad ära kolida. Koligu sinna põhja poole, kuhu nad sobivad.

Mida selline eneseupitamine Sulle pakub?

Ma saan sellest orgasmi! Mind ei kutsuta Ajusaagimiks ilmaasjata - mu aju saab sellest meeletu rahulduse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles