Rasmus Paimre Lainevoolu sõidust: tal tuleb alati kõik välja nagu vaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikiratturist turundaja Rasmus Paimre peab rattajuppide müümisega tegelevat veebipoodi www.onwheels.ee.
Trikiratturist turundaja Rasmus Paimre peab rattajuppide müümisega tegelevat veebipoodi www.onwheels.ee. Foto: Simple Session 12

Simple Sessionil osalenud ja BMX-i kvalifikatsioonides 103 hulgas 64-ndana platseerunud Rasmus Paimre sõnul tegi Andres Lainevool hea sõidu.

 «Tal tuleb alati kõik välja nagu vaja, sellest mõttes, et tal on kõik trikid väga käpas. Teised sõitjad ei suuda nii lühikese aja jooksul nii palju tehnilisi asju teha kui tema,» leidis Paimre Lainevoolu soorituse kohta vaid kiidusõna ning toonitas, et jutt pole vaid teistest eestlastest, vaid ka paljud Soome, Läti, Leedu, Saksamaa, Poola sõitjad hindavad Andrese talenti kõrgelt.

«Andres suudab pargis teha hästi keerukaid trikke, samas hüpates järjest kõrgemale ja kaugemale. Ta on hea ka street’i ehk tänava poolel, kus ta näiteks käsipuid ära kasutab. Seal juba väga paljud midagi sarnast ära ei tee,» arutles Rasmus.

Kahjuks jäi eestlaste parim mees finaalist välja esimesena ning lõpetas tabeli 25-ndal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles