Farmi-Gabrieli vägistamissüüdistuse kokkulepe kohtunikule ei kõlvanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 - Tiitlivõitja Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 - Tiitlivõitja Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel Foto: Gerli Toomepuu

Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel ilmus täna Liivalaia kohtumajja, kus astus vägistamissüüdistusega kohtu alla. Kuigi Gabriel oli prokuröriga jõudnud oma karistuse osas kokkuleppele, lükkas kohus kokkuleppe tagasi, sest karistus ei vastanud kohtuniku arvates teo raskusele vahendab Õhtuleht. 

Kohtumenetlus oli kinnine, kuna tegu on vägistamissüüdistusega. Enne tänast istungit olid osapooled jõudnud karistuse osas siiski kokkuleppele, kuid kohus ei olnud nõus kinnitama sõlmitud kokkulepet.

„Kohus tegi kohtuasjas määruse, millega ei kinnitanud kokkulepet ja saatis kriminaalasja prokuratuuri tagasi. Kohus leidis, et kokkulepitud karistus ei vasta toimepandud teo raskusele," ütles Harju Maakohtu pressinõunik Kristina Ots.

Gabriel ei olnud oma süüasja teda ootavatele ajakirjanikele nõus kommenteerima. Mees kõndis kohtumaja koridorides ringi pilk suunatud kinganinadele ning lahkus peale istungit kohtumajast välgukiirusel.

Ka prokuratuur ei soovinud süüdistusi enne lõplikku kohtuotsust kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles