Kuula ja vaata Strippar-Marco uut muusikavideot! Kuidas meeldib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarstrippar Marco Tasasel valmis uus muusikavideo, milles löövad kaasa ka staarfeminist Fideelia, staarmetroseksuaal Vaido Neigaus ja Gooti-Libu
Staarstrippar Marco Tasasel valmis uus muusikavideo, milles löövad kaasa ka staarfeminist Fideelia, staarmetroseksuaal Vaido Neigaus ja Gooti-Libu Foto: Marco Tasase erakogu

Staarstrippar Marco Tasasel valmis uus muusikavideo, milles löövad kaasa ka staarfeminist Fideelia, staarmetroseksuaal Vaido Neigaus ja Gooti-Libu.

Marco Tasane "Kui sa minu Thädit näed" from the13er on Vimeo.

Strippar-Marco: Lõpuks valmis mul siis tõesti taas uus lugu ja video. Inspiratsiooni sain vaadates ükspäev saadet Prillitoos, kus näidati 82-aastal Kuldse Trio poolt kuulsaks lauldud laulu «Kui sa minu tädi näed»

Lugu tundus naljakalt glämm ja särav ning otsustasin teha oma uue loo just selle loo baasil, aga  tänapäeva versioonis. Selle loo tegi keegi Saksa härra 30ndate algul juba.

Minu video autor on Margus K. Too sama härra tegi ka minu loo «Diiva», millega ma väga rahule jäin ja mis läks ka minu fännidele hästi peale.

Seekordne video on filmitud nii New Yorgis, kui ka minu vastremonditud vannitoas. Filmimise ajal juhtus ka kohutav õnnetus minu korteris. Uus voodikate läks kärssama, kui küünlad sinna peale panime. Hea et maja maha ei põlenud!

Videos panustasime enim huumorisse, glamuuri ja veits horrorisse. Võtsin eeskuju Eesti artistidest nagu Milky Whip, Teele Viira ja Rolf Roosalu. Neid võib pidada ka artistideks suure A-ga.

Pisut väiksema a-ga  artist on aga näiteks Tanja Mihhailova. Just oma kostüümide ja liikumise poolest.

Eurovisioonile oleks pidanud ikkagi keegi neist neljast minema! Eurovisioon on ikkagi rohkem glamuurifriikidele. Sel Otil on ikka nats väike, sellise ürituse jaoks...

Hiljuti oli mul «au» olla koos laval ka Superstaar Anis Arumetsaga. Olin väga pettunud! Rahvas ei jõudnud ära oodata tema äraminekut lavalt. Sellise välimusega poiss võiks ikka midagi palju rajumat
proovida! See oli nagu jõulukontsert kirikus!

Heli Lääts tuleks parem uuesti «maast välja kaevata» ja äkki hoopis tema Eurovisioonile saata! Venemaal saadetakse ju isegi vanad Babushkad, kes ruulivad täiega. 

Aga veelkord siiski minu uue video juurde tagasi tulles - vaadake seda tähelepanelikult! Sellesse on peidetud palju salapäraseid koode.

Vaata videot! Kuula luugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles