TMW: Tiit Kikas avaldab sooloalbumi «101 Clowns»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik Tiit Kikas
Muusik Tiit Kikas Foto: Erakogu

Tiit Kikasel ilmub 31.märtsil Tallinn Music Weeki raames teine sooloalbum «101 Clowns», sedakorda ainult digitaalsel kujul.

Oma teisel sooloalbumil «101 Clowns» rändab Kikas elektriviiuli ja elektroonika kooslusest tekkivates uuenduslikes helimaailmades, kaaslaseks taas ainult viiul. Helimaastikud loob viiulivõlur mitmerealise looperiga ja viiuli akustilist heli elektrooniliselt moonutades. Albumi pealkirjast räägib autor: «Pea pool aastat Aasias seljakotiga ringi reisides ja mõtteid kogudes jätab meie endi elu päris klounaadi mulje... sellest ka albumi nimi».

Uue, järjekorras teise sooloplaadi tegemisel on sel korral kindlasti veel suuremad ambitsioonid ja eesmärgid kui esimesel. Tiit Kikase esimene sooloalbum «String Theory» leidis kuulajaid ka Soomes ja Jaapanis, kus plaadifirma Rockadillo albumi välja andis ning kontserte korraldas. Lisaks jõudis plaat erinevaid teid pidi veel nii Ungarisse, Rootsi, Norrasse, Saksamaale, Inglismaale kui mujale.

Värske sooloalbumiga taotleb Kikas veelgi suuremat tähelepanu ning album antakse välja ainult digitaalsel kujul – osta saab plaati erinevatest elektroonilistest müügikohtadest (iTunes, CDBaby jne) ning plaadi- ja raamatupoodidest ostes klouni kaardi, millel oleva koodi abil saab plaati kodulehelt www.tiitkikas.com alla laadida.


Albumi esmaesitlus toimub Tallinn Music Weeki raames:
30.märtsil kell 18:00 Solarise Apollos, Tallinn Music Weeki City Stage’il (tasuta)
31.märtsil kell 23:00 kinos Sõprus, Tallinn Music Weeki Positivuse showcase’i raames

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles