TMW: linna pööraseima peo paneb püsti Rabarock

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2011 külastajad
Rabarock 2011 külastajad Foto: Jelena Rudi

Rabarocki esimene soojenduspidu toimub juba sel reedel Von Krahlis Tallinn Music Weekil, kus linna pöörasema peo panevad püsti tegijad Eestist, Soomest ja Taanist, tuues kuulajateni tõeliselt laia muusikastiilide kaleidoskoobi.

Muusikat leidub igale maitsele ja seinast seina, nii teeb esimesena otsa lahti riff-rocki mängiv Elephants From Neptune, kes on sama ettearvamatu kui rottweiler spordikotis. Talle järgneb mullune parim Eesti meesartist, poeet, näitleja ja multitalent Orelipoiss, seejärel astub üles provintsilinnast Pärnust pärinev rockbänd Bedwetters, kes juba 2007. a. MTV muusikaauhindade kategoorias «Euroopa Uus Heli» seljatas bändid nagu Klaxons ja Sunrise Avenue. Kodumaiseks kirsiks tordil on mürarocki lipulaev Shelton San.

Välismaistest artistidest on kohal küüniline ja humoorikas Soome punkduo Jaakko & Jay ning suurtel Glastonbury ja Lollapalooza festivalidel esinenud ebamaise kõlaga Soome elektroansambel Husky Rescue, põhjanaabrite juurest tuleb ka retrorocki presenteeriv The Duke, i-le paneb punkti Taanist pärinev müra-, melanhoolrocki ja postpungi segu Get Your Gun.

Ajakava:
20:00 Elephants from Neptune
Lisainfo SIIT.

20:45 Orelipoiss
Lisainfo SIIT.

21:15 Bedwetters
Lisainfo SIIT.

22:00 Jaakko & Jay (Soome)
Lisainfo SIIT.

23:00 Husky Rescue (Soome)
Lisainfo SIIT.

00:00 Shelton San
Lisainfo SIIT.

01:00 Get Your Gun (Taani)
LIsainfo SIIT.

02:00 The Duke (Soome)
Lisainfo SIIT.

Pileti hind 8 eurot, toimumise päeval 10 eurot
Vanusepiirang 18 a.
Sissepääs alates kell 19:00
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles