Vaata, kuidas Jan Uuspõld norib tüli vabavõitleja Alik Tseikoga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alik Tseiko maadlushoos
Alik Tseiko maadlushoos Foto: fitness.ee

Kes meist ei teaks, et klubi või mõne muu ürituse uksel seisev ülbe turva on enda arust linna kõige kõvem mees. Siis ei loe sinu staaristaatus ega pugemisoskus.  Vaata, mis juhtub siis, kui uksest tahavad sisse pääseda Eesti vingeim vabavõitleja Alik Tseiko või ürituse peakorraldaja Ott Tõnissaar isiklikult.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad.

MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

MMA Raju 9 - toimub 14. aprillil Tallinnas Kalevi Spordihallis

14. aprillil Tallinnas Kalevi Spordihallis toimuva MMA Raju 9 peamatšis läheb Eesti poolraskekaallane  Alik Tseiko vastamisi rootslase Martin Wojcikiga. Wojcik on esimene Rajul osalev Rootsi võitlussportlane. Tal on kirjas viis võitu ja viis kaotust. 

Alik Tseiko on spordiklubi 3D Treening sportlane, kelle profirekordil on viis võitu ja kaks kaotust. Värskelt vabamaadluses Eesti meistriks kroonitud Tseiko on pidanud maadluses üle 500 matši.

Sportliku vabavõitlusega on ta tegelenud kaks ja pool aastat. Alik on esimene Eesti sportlik vabavõitleja, kes sõlminud lepingu välisklubiga – 2011. aasta septembris allkirjastas ta lepingu maineka USA treeningklubiga American Top Team.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles