POP Maniacs jätkab neljakesi ja salvestab uut lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
POP Maniacs jätkab neljaliikmelise koosseisuga.
POP Maniacs jätkab neljaliikmelise koosseisuga. Foto: Facebook

Eesti Laulu finaalis tänavu neljandale kohale jäänud POP Maniacs looga «I Don't Know», tundub, ei olegi üksnes Eurovisiooniks kokku pandud grupeering.

Algkoosseisu kuulunud Rolf Roosalu, Teele Viira, Rosanna Lints, Ronja (Kadri Kasak) ja Semy (Sergei Morgun) ütlevad Facebooki seinal hüvasti Ronjale, kes kuuldavasti muusikamaailma vallutamise asemel õpinguid jätkata kavatseb.

«POP Maniacs jätkab neljakesi! Soovime Ronjale palju jõudu ja edu tema arstitädiks saamise õpingutel. Ja kui raamatukogus tuupimisest musculus levator palpebræ superioris ära väsib, siis mõtle meie peale ning musculus levator anguli oris käivitub automaatselt,» soovitavad endised bändikaaslased.

«Ja kui see ka ei aita, siis tule Tallinnasse ja me laulame sulle! Aitäh, et meie lippu kõrgel aitasid hoida, Maniakk!.. Kallistame kõvasti!»

Rolf Roosalu lisab, et hetkel on käsil ka uue loo salvestamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles