Galerii: «Eesti laul 2009» sai hoo sisse - 1. proov

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Kõrvitsad juhtisid «Eesti laulu» telesaadet nii, et see justkui juhitud oli.
Vennad Kõrvitsad juhtisid «Eesti laulu» telesaadet nii, et see justkui juhitud oli. Foto: Liis Treimann

«Eesti laul 2009» saab hoo sisse juba sel laupäeval!

Laupäeval, 7. veebruaril kell 21.40 jõuab ETV ekraanile esimene otsesaade «Eesti laul 2009», kus astuvad üles kõik lõppvooru jõudnud artistid.

Vendade Kõrvitsate, Henry ja Roberti eestvedamisel tutvustatakse vaatajatele kümmet lugu ja räägitakse esinejatega. 

Juba esimeses proovis sai kuulda ja näha, kuidas artistid on valmis oma lugusid esitama. Kes millise šõuga lagedale tuleb ja kes suudab üllatada. Tulemuseks oli päris hea ülevaade selle aasta põnevamatest lauludest.

Henry Kõrvitsa sõnul on tema jaoks kõige huvitavam vaadata kõrvalseisvate inimeste reaktsioone seoses uut sorti muusikavõistlusega.

«Leidub uue ja värske missiooniga «Eesti laulu» aktiivseid toetajad, kuid ka tagurlikuma mõtteviisiga isikuid,» räägib saatejuht. Ta ütleb, et kahtlejaidki soovitakse positiivselt üllatada, seepärast võiksid nad kõigile viiele saatele kindlasti pilgu peale visata.

Otseülekande järel näeb kolmel laupäevaõhtul humoorikaid mõnusa meeleoluga vahesaateid, et esinejatega lähemalt tutvust teha ja ennustada võitjat. 

«Eesti laul 2009» jõuab võiduka lõpuni 7. märtsil kui eetrisse jõuab finaalsaade.

«Eesti laul 2009» 2. proov toimub täna õhtul ETVs.

«Eesti laulu» kodulehekülg: www.etv.ee/eestilaul 

Vaata pildigaleriid «Eesti laul 2009» 1. proovist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles