Deadmau5 sõimas Madonnat: mine p***se, kuramuse idioot!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

Tantsumuusikatäht Deadmau5 materdas Madonnat narkootikumide propageerimise pärast.

Popikuninganna esines pühapäeval Ultra muusikafestivalil Miamis ning kasutas Avicii'd tutvustades sõna Molly, mis tähendab slängis narkootikumi MDMA, vahendab Celebitchy.

MDMA on aktiivne kemikaal ecstasys, mida seostatakse sageli elektroonilise tantsumuusika (EDM) kontsertidega. Lisaks on «MDNA» Madonna uue albumi pealkiri.

Madonna küsis festivalipublikult: «Kui paljud teist on näinud Mollyt?»

EDM-produtsent Deadmau5 avaldas seepeale arvamust Twitteris: «Väga peen, Madonna! Kas keegi on Mollyt näinud??? Milline suurepärane sõnum noortele muusikahuvilistele! Kuramuse filantroop... kuid vähemalt on ta lahe ja trendikas! Madonna on jõudnud idiootsuse täiesti uue tasemeni. Ma hindan tema erakordset karjääri ja häid tegusid, kuid mis kurat see veel oli? See on sinu suur panus EDMi? See on sinu sõnum Ultra külastajatele? Hipsterisläng narkootikumide otsimiseks? Mine perse, kuramuse idioot!»

Deadmau5 ütles ka, et just taoline ebavajalik promo on seda muusikastiili tagaplaanil hoidnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles