Ozzy Osbourne'i kitarrist Zakk Wylde tuleb Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zakk Wylde
Zakk Wylde Foto: Sakura

Legendaarne Ozzy Osbourne'i kitarrist Zakk Wylde koos ansambliga Black Label Society annab kontserdi Rock Cafes

16. mail annab esmakordselt klubis Rock Cafe kontserdi kitarrivirtuoos Zakk Wylde oma bändiga Black Label Society, keda tuntakse peamiselt kui endist Ozzy Osbourne'i saatebändi kitarristi.

Tuntud muusiku, laulja ja helilooja Zakk Wylde'i poolt 1999. aastal moodustatud Black Label Society on raskerokibänd, mis on rokisõprade hulgas hinnatud kui väga hea kontsertbänd. Zakk, kes mõnda aega oli kitarristiks ka Ozzy Osbourne'i bändis, kutsus endaga kampa trummari Phil Ondichi ning koostöös salvestati album, millest sai Black Label Society debüütalbum «Sonic Brew».

2000. aastal salvestati album «Stronger Than Death» plaadifirma Spitfire Records alt. Sellele järgnes esinemine Ozzfesti B-laval, millest valmis aasta hiljem kontsertalbum «Alcohol Fueled Brewtality Live!!». Järgnesid albumid «Blessed Hellride», «Hangover Music, Vol. 6» ja «Mafia». 2006. aastal alustas bänd koostööd plaadifirmaga Roadrunner ning ilmus uus album «Shot to Hell» 2010. aastal ilmus nende seni viimane uue materjaliga album «Order of the Black» ning eelmisel aastal nägi ilmavalgust «The Song Remains Not the Same», mis koosnes eelneva albumi lugude akustilistest versioonidest.

Bändist on aastate jooksul läbi käinud palju erinevaid muusikuid, teiste seas näiteks Metallicasse suundunud Robert Trujillo.

Piiratud koguses pileteid Black Label Society kontserdile hinnaga alates 26 EUR tulevad müügile Piletilevis üle Eesti neljapäeval 29. märtsil kell 10.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles