Kristiine Supermodelli liider: loodan, et pääsen lähemale oma unistusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja
Natalja Foto: Erakogu

«Eesti tippmodelli» saatega samal ajal toimuva Kristiine Supermodelli pingerida juhtiv Natalia Kornienko loodab, et pääseb läbi konkursi lähemale oma unistusele.

23-aastane neiu on iludusvõistlustel varemgi osalenud ning teda kutsuti juuni keskel Lõuna-Koreas toimuvale missivõistlusele Miss Asia Pacific Eestit esindama. Supermodell.kristiine.com avaldab Nataliaga eksklusiivse intervjuu.

Natalia, miks otsustasid Kristiine Supermodelli konkursiga liituda?

Kui sain teada Kristiine Supermodelli kampaaniast, otsustasin kohe, et pean osalema. Arvan, et see on väga hea võimalus ennast panna proovile ja tunda mõnusta ilu- ja moemaailma atmosfääri.

Kui palju oled modellindusega varem kokku puutunud?

Tegutsen modellivaldkonnas juba pikka aega. Olen osalenud fotosessioonidel, moe- ja soengushowdes, reklaamides ja isegi muusikavideos. Mul on ka endal fotograafidiplom ja oskan häid pilte ise teha.

Osaled juuni keskel Miss Asia Pacific missivõistlusel. Kuidas sinna sattusid?

Olen moemaailmas paljude inimeste jaoks üsna tuttav ning minust on kuuldud. Miss Asia Pacific korraldajad ise kutsusid mind võistlema. Olen lihtsalt väga rahul, et olen leidnud oma õnne.

Kas oled ka varem mõnel samalaadsel võistlusel osalenud?

Nii tuntud võistlusel osalen esimest korda ja arvan, et see on minu jaoks päris suur saavutus. Seni olen osalenud iludusvõistlustel palju väiksemas ulatuses: koolis, Tallinan restoranides ja klubides. Näiteks võistlusel nimega Miss La Passion.

Kuidas näed enda tulevikku modellina - kas tahaksid seda teha põhitööna?

Loodan, et minu tulevik on nii õnnelik, et saan modellina töötada. Minu jaoks pole modelliäri pelgalt moeshowd, fotosessioonid ja reklaamid, vaid see on võimalus arendada ennast ning parandada pidevalt oma figuuri ja iseloomu. Loodan, et ka Kristiine Supermodelli konkursil osalemine aitab mind lähemale oma unistusele! (naerab)

Mida soovitad teistele tüdrukutele, kes soovivad modelliks saada?

Esiteks, peab endasse lõputult uskuma. Alati on neid, kes kritiseerivad teie stiili, välimust ja iseloomu, kuid sellistel hetkedel tuleb meeles pidada, et ennast peab armastama ja niimoodi vaikselt oma eesmärgi poole rühkima. Teiseks, peab teadma, mida oma elult tahad. Pead oskama edasi mistahes olukorras.

Mida pead modellinduse juures kõige meeldivamaks ja kõige raskemaks?

Parim osa on näha tulemusi. Pärast edukat pildiseeriat tahad rõõmuga oma tööd jätkata ja mõelda välja uusi teemasid. Tore on ka see, kui inimesed teevad komplimente - siis tead, et pole ilma asjata endast kõik andnud (naerab). Kõige keerulisem on aga töötada mitu tundi järjest ja olla  värske isegi siis, kui ei saa piisavalt magada. Aga see kõik on seda väärt!

Keda ja miks pead modellimaailmas enda iidoliteks?

Ma püüan enda jaoks mitte luua ideaale, kuid on mõned kuulsad inimesed, kes mind on rasketel hetkedel inspireerinud. Näiteks Agyness Deyn oma sihikindlusega - ta suutis teha väärika karjääri, kuigi ta oli lihtne tüdruk, kes alustas karjääri kaupluses. Mind on inspireerinud ka Annie Leibovitz, kes suutis end vaatamata kõigele leida.

Millega tegeled lisaks modellindusele?

Mul on kõrgharidus reklaami valdkonnas ja olen lõpetanud fotograafia kursused. Ma ei armasta mitte ainult fotosessioonidel osaleda, vaid ka ise pilte teha. Kõik perepidustused nagu sünnipäevad ja muu, olen mina see, kes pilte teeb - kaamera on alati minuga. Olen väga huvitatud ka võõrkeeltest ning tahaksin õppida hiina keelt ja teha ära autojuhiload, kuid kahjuks pole mul selleks praegu aega.

Kas sinu süda on vaba?

Minu süda on juba aastaid hõivatud ühe inimese poolt. Ja kuigi ta on praegu minust kaugel, armastan ja igatsen teda väga.

Mida tahad elus saavutada? Millest unistad?

Minu suurim unistus on saada professionaalseks modelliks, kes teeb koostööd selliste tasemel fotograafidega nagu Michael Muller ja Anton Corbijn. Tahan osaleda fantastiliste piltide ja reklaamide loomisel ja saada mõne firma reklaaminäoks, näiteks Kristiine Keskuse omaks (naerab). Tulevikus tahaksin ka avada oma modelliagentuuri. Tahaksin soovida kõikidele Kristiine Supermodelli konkursil osalevatele tüdrukutele õnne ja usaldust iseenda vastu.

«Eesti tippmodelli» saate peasponsori Kristiine Keskuse modellikonkurss toimub leheküljel supermodel.kristiine.com. 9.aprillini kestab esimene voor, kus edasi poolfinaali pääsevad igas maakonnas enim hääli saanud tüdrukud pluss viis üldises pingereas enim hääli saanud tüdrukut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles