Anna Levandi trimmisaatest: see pole mingi teisejärguline šõu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» teine saade. Kohtunikud Anna Levandi ja Teet Kask.
«Tantsi tagumik trimmi» teine saade. Kohtunikud Anna Levandi ja Teet Kask. Foto: Jelena Rudi

«Tantsi tagumik trimmi» saate kohtunik Teet Kask leiab, et kaalulangejatest kõige visam on Herkki Liivamaa.

 «Ta on kõige kindlameelsem ja kohe näha, et endale kõige rohkem sihiks võtnud, et pean olema väga hea. Ta ei ole seda mitte ainult sihiks võtnud, vaid ka selleks ka kõvasti trenni teinud,» hindab Kask mehe pingutusi kõrgelt.

«Tegelikult üllatasid mind oma arenguga selle lühikese perioodi jooksul kõik tantsijad. Enesekindluse tõus on igatahes väga tugev ja numbrite fantaasia suhtes on ka väga hea areng,» tunnustas mees ka kõiki teisi.

Temaga samal meelel oli kohtunik Anna Levandi. «Treenerid on väga tublid. Pärast esimest saadet, kui teised nägid, kuidas Kaarel ja Natalja olid oma numbrit tõsiselt võtnud, siis diskovoorus olid ka teised treenerid tasemel. See pole mingi teisejärguline šõu, sest vaja on välja mõelda nii idee ja kokku panna kostüüm ning muusika,» rääkis Levandi ja lisas, et staartrimmijad peaksid rohkem oma figuuri iseenda kasuks mängima. «Nii nagu Anna läks tantsus spagaati ja partner ei suutnud teda üles tõsta, aga nad mängisid selle enda kasuks. Näitasid, et jah, ma olen suur ja paks ja raske, aga vaadake kui lahe see võiks olla,» kiitis Levandi.

«Nad suudavad enda üle naerda ja seda kõige paremas mõttes. See on väga tugev inimese identiteedi ja karakteri külg,» lisas Teet Kask.

Kristi Urblale sai kohtunike arvates saatuslikuks kaal. «Ega meie siin väga palju teha saagi. Isegi kui me lepiks omavahel kokku, siis meie ei suuda seda mõjutada,» arutles Teet ja rõhutas, et punktide osas kohtunike vahel kokkumängu ei toimu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles