Loomaaktivistid Kardashianile: hangi endale elu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Loomade õiguste eest võitleva organisatsiooni PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) esindajad leiavad, et Kim Kardashian on isekas naine ning teeb kõik uudiskünnise ületamiseks. 

Loomakaitsjad reageerisid Kardashiani viimasele skandaalile, pärast mida tõsielustaar teda jahuga loopinud naise kohtusse lubas kaevata, kirjutavad kõmuportaalid.

PETA esindajad, kel pole antud juhtumiga mingit seost, teatasid: «Kui naine esitab ametliku süüdistuse, siis vähemalt tuletab ta inimestele ise meelde, et karusnahka kandes eirab ta kalgilt fakti tema kasuka nimel julmalt surnud loomade saatusest.»

PETA arvates saaks Kim end palju paremas valguses näidata, kui astuks loomade kaitseks välja ning annetaks kõik oma kallid kasukad ja eksootiliste loomade nahad näiteks kodutuele. «Loomakaitse aktivistid tegutsevad vähemalt südamehäält kuulates, midagi, mida Kimil ei paista olevat.»

«Kui üldse midagi, siis peaks Kim endale elu hankima ja tunnistama, et ta on loomadele selja keeranud,» seisab pöördumises. Aktivistid on läinud lausa nii kaugele, et lubavad Kimi jahuga visanud naist vajadusel kohtukulude kandmisel aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles