Silver Sepp teeb muusikat kas või jalgrattaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Sepp
Silver Sepp Foto: Tallinn Music Week

Silver Sepp on taasleiutanud jalgratta, mille võimalusterohkuse tõttu võiks see vabalt olla muusikakoolides õpitav instrument.

Tema kahtekümmend liitrit vett vajav vesitrummikomplekt on leitud kodutalu saunast, kuid nüüdseks on see andnud ainuüksi Suurbritannias üle viiekümne kontserdi ning mänginud Eestis ka Vabariigi presidendi vastuvõtul.  Kaunimaks kui tśellohelid on nimetatud tema meremiini meenutavat elektroakustilist naelapilli, mitte asjata polnud see 2011. aasta Eesti Kontserdi koolikontserdite üks nõutumaid instrumente. Ta on lõpetanud Viljandi Kultuuriakadeemia jazz-laulu eriala ning kaitsnud Norras Telemarki ülikoolis magistrikraadi pärimustantsude kaasaajastamise teemal.

Nüüd on aeg esitleda tema esimest stuudiosinglit «Su maja taga on mets», mille sissemängimiseks on kasutatud vaid kahte instrumenti: jalgratta esiratast ja klarnetit.

Laulu saab kuulata SIIT.

Selle ja teiste soolo lugudega astub Sepp üles Tallinn Music Week'il:

31. märts, kell 11:15, Miia-Milla-Manda muuseum
31. märts, kell 20:00 - Kino Sõprus, Positivus festivali esitluskontsert
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles