Kuum peogalerii: klubis Teater toimus glamuurne Dom Party

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel 16. märtsil toimunud glamuursel ja säraval Dom Partyl Klubis Teater esinesid võimsa etteastega «Offbeat Orchestra» - ebatavaline bänd, kuhu on kaasatud erinevad live instrumendid, kahe laulja talent ja andekas DJ.

Uksel, kõigile sissepääsu ootavatele külastajatele, pakkus meelelahutust ja silmailu glamuuritar puuris. Laval esines aga «Offbeat Orchestra», kes esitles omaloomingut populaarsematest klubihittidest, millele oli lisatud ka saksofoni kaunis heli. Lisaks oli kaasatud beatbox ja muu moodne tehnika, millega pakuti publikule unustamatu show. Samuti astusid publiku ette eksklusiivse kavaga kaunid Klubi Teater tantsijad.

Dom Party - pidu, mis on täis parimat meelelahutust, kauneid külalisi ja meeletus koguses šampanjat valmib koostöös maailmakuulsate brändidega nagu:  Schlössle Hotell, Mercedes-Benz, Vertu, Versace, Status Club, Hotell Santa Barbara jpt.

Uued üllatused, eksklusiivsed esinejad ja kaunid tantsijad juba järgmisel Dom Partyl.

Sellel nädalal ootavad teid klubis Teater aga reedel «Wish List» - tule ja kuula just seda muusikat, mis sulle meeldib ning laupäeval unustamatu Babulja Special ja Diskoteka Avaria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles