Teele Viira laskus köiel Swissôteli katuselt alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira Swissôteli vallutamas
Teele Viira Swissôteli vallutamas Foto: Urmas Kamdron

Tallinnas Tornimäel asuv Swissôtel algatas uudse Vitality-programmi, millega avaneb hotelli külastavatel klientidel võimalus tellida treeningvarustus otse enda hotellituppa. Uudsele teenusele tegi adrenaliinist pulbitseva avapaugu Teele Viira - lauljatar laskus tornhoone katuselt köiega alla.

«Ma olen Swissôteli spaga (Pürovel Spa & Sport) juba tükk aega koostööd teinud, käin seal trennis,» meenutab Teele, kust sai alguse pöörane mõte laskuda Swissôteli katuselt köiega alla.

«Kui nad selle ideega esmalt lagedale tulid, kahtlesin ja mõtlesin tükk aega, aga lõpuks tegin selle nalja teoks,» on Teele õnnelik.

Kõige õudsemaks momendiks kogu adrenaliinirohke ettevõtmise juures pidas lauljatar üle katuseääre astumist. «See moment, et oledki reaalselt seal õhus ja nii palju meetreid kõrgel maast ning teadmine, et katusele tagasi ma ei saa on väga hirmuäratav,» märkis julgustüki teoks teinud Teele.

Teekond alla, võiks arvata, kulgeb pikalt, kuid Teele sõnul kulus selleks vaid 10 minutit. «Seal õhus olles ei saanudki päris aru, et kuidas aeg möödus. Ma ise üritasin mõistusega selles konkreetses hetkes püsida - vaadata linna panoraami ja kuigi juhendajad soovitasid alla mitte vaadata, tahtsin ma teada, mis tunne see on. Vaatasin alla - polnud üldse õudne,» tunnistab julge saareplika.

Pilti kirjeldab Teele kui ebareaalset. «See kõrgus andis maapinnast väga kauge pildi ja seetõttu polnud see hirmutav. Kolmandalt korruselt alla vaadata on palju reaalsem ja hirmsam,» märgib ta.

Ekstreemspordiharrastajat Teelest nüüd päevapealt ei saa, kuid omamoodi adrenaliinisõltlaseks võib lauljatari sellegipoolest pidada. «Adrenaliinitunne on väga hea. Pärast sellist läbielamist tundub elu poole ilusam - see, et lõpuks maa peale tagasi jõuda. Jess - ma elan! Ja kõik mis on tavapäraselt argine või murettekitav tundub nii tühine ja sind ümbritsev muutub palju ilusamaks,» on Teele avanenud kogemusega väga rahul.

Kõigile, kes pole midagi adrenaliinilaksu pakkuvat kogenud, soovitab Teele kindlasti midagi põnevat järgi proovida. «Ei tasu end lasta hirmutada piltidest või videodest. Kohapeal polnud asi üldse nii hirmus. Kõige hirmsam oli minul endal neid pilte pärast vaadata - alles siis hakkasid käed värisema,» kutsub Teele kõiki elamusspordis kaasa lööma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles