Lumelauaklubi Mässer paneb lauad vihisema üritusega KevadHype

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk lumelauaklubi Mässer ürituselt TeineMOOS
Hetk lumelauaklubi Mässer ürituselt TeineMOOS Foto: Keiro Lukk

Lumelauaklubi Mässer kutsub võistlejaid ja pealtvaatajaid 24. märtsil toimuvale lumelaua ja freestyle-suusavõistlusele Mässeri KevadHype 2012 Põlva ranna juures asuvale Keldrikaela mäele.

Kell 11 algavale võistlejate registreerimisele ja 12-13 toimuvale soojendusele järgnevad põhisündmused ehk võistlused alates 13.30.

Slopestyle-formaadis ehk pargisõidus tuleb võistlejal raja läbimiseks sooritada trikk mitmel erineval atraktsioonil ja hüppel. Ajavahemikul kell 15.45-17 saab näha mõõduvõtmist parima triki (best trick) võistlust hüppel.

Päev läheb edasi kell 22 algava peoga klubis Underground. Peol mängivad plaate ja õhu kütavad kuumaks DJ Hämäläinen (Mõisa Karneval), DJ Dimmu (Mõisa Karneval), DJ KashéL, DJ-d Brain Kibal ja Erki Kinsiveer (B meets E).

Täna tutvustavad Lumelauaklubi Mässeri uljad lumelaudurid ja freestyle-suusatajad Põlva Avatud Noortekeskuses oma varustust, koos vaadatakse erinevaid teemakohaseid videoid ja vahetatakse kogemusi.

Lumelauaklubi Mässer on 1997. aastal loodud esimene registreeritud lumelauaklubi Eestis, mille põhitegevus on suunatud elamusspordi harrastamisele ja tingimuste loomisele sportlikuks vaba aja veetmiseks.

Korraldajad ootavad huvilisi liituma Lumelauaklubi Mässeri Facebooki lehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles