Strippar Marco tundis New Yorgis end nagu kuulsus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meie staarstrippar ja Tartu kuumim meelelahutaja Strippar-Marco jõudis äsja tagasi New Yorgist, kus mees veetis viis unustamatut päeva.

Marco, oled peale oma sünnipäeva nagu vits vette kadunud. Mis toimub?

Käisin vaheldusex NYCis puhkamas. Olin seal juba teist korda. Võrratu linn, mis ei maga iial ja kus on hästi toredad avatud inimesed.

Mis erilist tegid ja nägid NYCis?

Uskumatuid asju juhtus selles linnas! Täiesti võõrad inimesed tulid juurde ja kiitsid minu stiili. Üks kiitis minu kIngi, teine särki... Olin nagu mingi celebrity

Aga kolmas käskis mul üldse prillid peast ära võtta, kuna ta tahtis pildistada minu uute Gucci prillide koodi, et omale ka kusagilt sellised soetada.

Kummaline, aga Ameerikas on mul alati tohutu magusa isu... Ma ei tea, kas sellest kliimast või kuuetunnisest ajavahest... Ilmad olid ka hüppelised, kord oli 16 kraadi, kord 8 kraadi sooja. Särk selga ja siis vups, jälle seljast ära...

Kas pittu ka jõudsid?

Selle viie päeva jooksul jõudsin loomulikult ka kluppi. Üks kohalik tegelinski soovitas mul minna klubisse Splash.

Seal olidki sellised meeldivalt hullud friigid koos, pilet ainult 10 dollarit! Takso on muidugi öötundidel Ameerikas hullult kallis.

Mida põnevat veel tähele panid?

Ameerikas liigutakse metsikult palju jala ja tehakse hullult sporti. Muidugi on ka pakse õgardeid, kel  astmapiibud käes.

Mind pani aga imestama šoppamise uus kord Ameerikas. Näiteks ostsin omale särgi, mille hinnalipikul, nagu meilgi tavaliselt, lõplik hind kirjas. Aga kassas selgus, et sellele tootele läks veel 30 dollarit otsa... Nii et kassas ootas mind alati pisut ebameeldiv üllatus.

Aga muidu oli kõik GREAT! Olin kohapeal viis  päeva ja jooksin selle ajaga kõik vaatamisväärsused ja kohad läbi. Mõnes kohas käisin isegi mitu korda. Korra päeval ja korra öösel.

Mis särk oli, millele 30 dollarit kassas juurde tuli maksta?

Versace.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles