Klubiomanik Sten-Erik Jantson avab New Yorgis restorani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CatHouse’i ja Apollo ööklubide omanike ringi kuuluv Sten-Erik Jantson ning restorani Rumours üks omanikke, moskvalane Stanislav Buyanskiy
CatHouse’i ja Apollo ööklubide omanike ringi kuuluv Sten-Erik Jantson ning restorani Rumours üks omanikke, moskvalane Stanislav Buyanskiy Foto: Ardo Kaljuvee


Sel suvel avavad New York’is Manhattanil Tallinna restorani RUMOURS (Vana-Viru 13) omanikud  koostöös Eesti ärimehe Sten-Erik Jantsoniga samanimelise restorani.



Praegusel ajal on restoran RUMOURS üheks kõige stiilsemaks ja populaarsemaks  Tallinna söögi- ja peokohaks mitte ainult kohalike, vaid ka arvukate meie linna külastavate välisturistide seas.

Uue restorani sündi palusime kommenteerida restorani ühel loojal ja omanikul Stanislav Buyanskiy’l.

«Jah, me tõepoolest avame koostöös hr Jantsoniga sellel suvel New York’is Manhattanil restorani nimega «Rumours». See koht saab olemas analoogne juba Tallinnas edukalt tegutseva samanimelise restoraniga – sama disain, interjöör ja köögi kontseptsioon. Avamise plaanime selle aasta augustisse. Oleme alustanud juba koha viimistlustöödega.»
 

Küsimusega, miks ettevõtjad otsustasid avada oma restorani just New York’is, pöördusime Sten-Erik Jantsoni poole.

«New York on unistuste linnaks paljudele inimestele, nii nendele, kes seal elavad, kui ka rohkearvulistele turistidele, sealhulgas ka meile hr Buyanskiy’ga. Seoses sellega langes meie valik just sellele metropolile. Selles linnas elab palju meie kaasmaalasi, kes tunnevad puudust kodulinna atmosfäärist. Peale selle, minul ja Stanislavil on New York`is palju sõpru ning sugulasi.»

«Samas, kasutades juhust, kutsun kõiki avatavasse restorani «Rumours» New York’is!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles