Täpp Evelin Ilvese kaitseks: laske inimesel elada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers
Mari-Leen Albers Foto: Meelis Tomson

Staarreporter Täpp aka Mari-Leen Albers on tegudel - Õhtulehe artikkel viis noore kirjaneitsi lausa endast välja. Albers kirjutab oma blogis, et artikkel ja kommentaarid on pahatahtlikud. «Kommentaarid on muidugi kõik ühte auku - milleks presidendiprouale puhkus ja miks rahva raha eest, milleks talle kaasa ihukaitsja jne,» märgib ta.

«Esiteks tuletan meelde, et kõik presidendiprouad on saanud ja saavad siiani ametipalka, sealhulgas ka endised Helle Meri ja Ingrid Rüütel. Aga Evelin Ilves on Eesti rahvale nagu punane rätik härjale - mitte kunagi ei tee ta mitte midagi õigesti,» jätkab Täpp.

«Mulle on Evelin meeldinud esimesest päevast peale, sellest ajast, kui ta oli roosa kleidiga trulla. Mulle ta meeldis. Nüüd meeldib veel enam. Tegelikult on ta ju tavaline inimene tavalise eluga - kui paljud meist küpsetavad leiba, kui paljud meist sõidavad rulluiskudega ja kui paljud meist reisivad Taisse. Lihtsalt kõikide tegemisi ei jälgi valvas meediasilm.»

Albers neab kommentaatoreid ja nimetab neid kadedateks. «Kurat, kas te ise ei puhka kunagi? Okei, ilmselgelt pole kõigil raha, et puhata Tais, aga puhkus kui selline on kõigile ette nähtud. Oma asi, kas kasutad seda või ei - näiteks Toomas H Ilves ei ole oma ametiajal veel puhkust kasutanud,» elab Albers oma tunded välja.

Lõpuks palub Täpp, et inimesed laseksid Evelinil elada. «Laske inimestel elada, kui teil ei ole endal selliseid võimalusi, siis ärge kadetsege. See ei muuda midagi. Parem mõelge, kust leida lisatöö, et endale midagi head lubada, mis meele paremaks teeks ja kadedaid kommentaare kirjutama ei paneks.»

Mari-Leen Albersi blogi saab lugeda siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles