Peogalerii: Marbella populaarseim lounge «Suite» avas Tallinnas uksed!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 16 märtsil, avas Tallinnas uksed üks populaarseimatest lounge’i brändidest Hispaanias – «Suite»!


Suite Tallinn’a nime kandev lounge on koht, mida  külastada peale õhtusööki või enne ööklubisse minekut. Menüü ja kokteilikaart pakuvad nii suupisteid kui ka rikkalikku kokteili-, veini,- ja šampanjavalikut. Nädalavahetuse programmi rikastavad DJ’d ja artistid Marbellast, Riiast ning Londonist.


Avaüritusel keerutasid plaate kaunis nais-DJ  Zoe Marmentini (Hispaania, Marbella) ja tunnustatud DJ Kermo Hert (Tallinn, Eesti). Jazz -ja house-muusikalise programmiga astus üles lauljanna Sarah Quist (Madrid, Hispaania).

Kohal oli külalisi nii Marbellast, Londonist, Riiast kui ka loomulikult Tallinnast. Näiteks, austas oma kohaolekuga üritust Läti suursaadik  T.E.Hr. Kārlis Eihenbaums.

Marbellast oli saabunud avakõnet pidama «Suite» brändi looja Hr. Daniel Shamoon ning Riiast saabus ettevõtmist sisse õnnistama Grand Palace Hotel´i ja Suite Riga lounge direktor Hr. Bernhard Loew.



Lounge asub Tallinna Vanalinna Schlössle Hotellis ning on avatud igal reedel ja laupäeval kellaaegadel 21.00 kuni 03.00.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles