Diskoteka Avariya Babulja Special peol! Võida pilet!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa supergrupp ja aasta bänd 2012 Diskoteka Avariya Klubis Teater
Venemaa supergrupp ja aasta bänd 2012 Diskoteka Avariya Klubis Teater Foto: Klubi Teater

ELU MÄNG!
Võida väga nõutud piletid peole Babulja Special 24. märtsil Klubis Teater, kus peaesinejaks on
Venemaa supergrupp ja aasta bänd 2012 Diskoteka Avariya


Võitmiseks kirjuta meie kommentaariumisse - Kes asutasid  Diskoteka Avariya? 

Saada sama kommentaar ka meilile:   nataly@klubiteater.ee, ära unusta märksõna Elu24



Venemaa supergrupp Diskoteka Avariya - Laupäeval, 24. märtsil Klubis Teater


Babulja Special on üritustesari, mis üllatab alati uue Vene staariga. Seekord on selleks aasta 2012 parim Venemaa bänd -Diskoteka Avariya


Diskoteka Avariya on tuntud oma huvitavate ja naljakate videote ja veelgi rohkem oma meeletute live esinemiste poolest. Neid on pärjatud väga nimekate auhindadega ja hetkel kannavad nad tiitlit Venemaa Aasta bänd 2012.
 

Bänd asutati juba 90ndate alguses. Asutajateks olid huumorit armastavad koomikutest koolivennad Nikolai Timofejev ja Aleksei Rõzikov, kes esinesid väga populaarses naljasaates KVN (Naljakate ja tarkade klubi).

Hiljem lisandus kolmas liige, endine näitleja Oleg Zukov ja veel hiljem neljaski, Aleksei Serov. Praegu koosneb bänd siiski kolmest liikmest, kuna raske haiguse tagajärjel lahkus meie hulgast Oleg Zukov.

Esmane duo juhtis koos populaarset raadiosaadet, mille eesmärgiks oli tutvustada uut muusikat ja muusikuid. Sama saate raames tegid nad ka humoorikaid remikse tuntud lugudele, parodeerisid kuulsaid lauljaid ja naljatlesid igal võimalikul viisil.

Aastal '97 andis bänd välja enda esimese albumi, mis oli lindistatud kassetile, kuid kogus sellegipoolest jõudsasti populaarsust. Juba aastal '99 olid nad tuntud üle kogu Venemaa. Rahvas armastas nende naljakaid lugusid ja nende edu kasvas kiirelt.

 

Diskoteka Avariya on saanud väga nimekaid auhindu: Aasta Album - "Malenki", Parim Popp Bänd, Parim Laul, Parim Video, Parim venemaa esineja MTV auhindade jagamisel.

Nad on pärjatud ka Kuldse Grammofoniga. Nende autasude tahvel on väga suur, üks viimaseid võite on sellest aastast (2012) - Parim Tantsumuusika projekt.


Juba 24. märtsil on kõigil eesimaalastel võimalus nautida meeletut showd ja huumoriga täidetud etteastet, mida pakub Diskoteka Avaria!


Babulja Special - slaavi temperamendiga pidu, külm viin ja kaunid tantsijad! Pidu, mis ei jäta kedagi külmaks!


Uksed avatakse kell 22.00

Dresscode:Smart casual

Sissepääs alates 20 eluaastast

Pileti hind: 25 eur

Piletite kogus piiratud!
Laua reserveeringud +372 56 88 4444 või info@klubiteater.ee



Osta pileteid:
Piletilevist: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/klubi/?concert=98624
või Lounge Deja Vu-st (Vana-Viru 8, Tallinn)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles