Video: Kerli teadis, et uus singel ajab inimesed hulluks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: Reporter.ee

Ameerika Ühendriikides elav Eesti lauljatar Kerli Kõiv andis välja uue ja kauaoodatud singli «Zero Gravity». Uue singli jaoks toimus ka kaanefoto pildistamine ning fotosessioonil oli kohal Kanal 2 «Reporter».

Kerli seletas, et kaanefoto kostüüm on tema ja Liina Steini koostöö.

«Liina tegi pitsist osa Eestis ja saatis mulle postiga. Traksid tegin vanast käekotist ja kingad vanadest kingadest. Mul said pärlid vahepeal otsa, kuid seda loodetavasti ei jää näha,» rääkis lauljatar.

Kerli sõnul oli singli valikul fännidel päris suur osa.

«Selle singli valikul oli fännidel väga suur sõnaõigus, sest kui ma alguses selle loo kirjutasin ja plaadifirmale saatsin, pani plaadifirma selle lihtsalt kõrvale. Kuid suvel igasugustel suurtel festivalidel esinedes teadsin, et kui ma seda lugu laivis teen, siis inimesed lähevad hulluks. Ja oligi nii, et iga kord, kui ma seda lugu esitasin, hakkasid lihtsalt inimesed igalt poolt minu lava poole tulema. Siis mõtlesime, et vau, selles on midagi. Nüüd ongi see singel ja mul on väga hea meel,» rõõmustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles