Loe, kes astuvad üles festivalil Rock Ramp!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nevesis
Nevesis Foto: Jelena Rudi

Juba kuuendat korda toimuval Viljandi rockifestivalil Rock Ramp 2012 on tänaseks päevaks paigas kõik esinejad, keda seekord on rekordilised 37 artisti.

 Lavale on teiste hulgas tulemas Smilers, Nevesis, Singer Vinger, HND, J.M.K.E., Talbot, Who Framed Roger Moore, August Hunt, Def Räädu, Horricane, X-Panda, Orelipoiss, Psychoterror. Festival toimub 2.-4. augustil Viljandi Lossimägedes ja ööklubides.

Rock Rampi teeb eriliseks Eesti erinevate rokistiilide esindajate lai ampluaa, mis peaks andma hea ülevaate Eesti rockmuusika hetkeseisust ning pakkuma midagi igale maitsele. Keskendutakse kodumaistele artistidele ning esindatud on nii tuntud tegijad kui ka Eesti rockmuusika järelkasv. Samuti on publikul võimalus nautida iga aastast festivaliga kaasas käivat ööklubide- ning telklaagrimelu.

Festivaliga paralleelset toimub ka tsikliüritus Motoramm 2012, kus lisaks paraadile peetakse linnatänavatel erinevaid huvitavaid võistlusi ning kõik külastajad on oodatud oma kaherattalist sõpra kaasa võtma.


Rock Ramp 2012 esinejate kinnitatud nimekiri:
Smilers, Nevesis, J.M.K.E., Singer Vinger, Horricane, HND, Who Framed Roger Moore, Orelipoiss, August Hunt, Def Räädu, Talbot, Groundhog Day, Psychoterror, Abraham, Goresoerd, Crucial Attack, Crashdaf, The Blinking Lights, X-Panda, Taavi Peterson & Üdi, Mimicry, Öökülm, Number Ö, Punkentsefaliit, Paha Polly, Emerald, Galvanic Elephants, Uwe Boll, Justified Olöf And The Zippy Robots, Cookies, Moonraker, Redneck Rampage, Neoandertals, Köömes, The Angus, Räppsodi ja Tapper

Eelmisel aastal oli Rock Ramp rohkem kui 3500 külastajaga üks suurimaid rockifestivale Eestis. Sel aastal on korraldajate poolt prognoositav külastajate arv ligi 4000 inimest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles