Video: Üllaril ja Jaanikal jäi «Rahaauk» alistamata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädala eest telemängude ajalukku 12 500-eurose võidu toonud «Rahaauk» jätkus tänagi ülipõnevalt, sest saatesse olid võiduhimulisied ja vahvad abikaasad Jaanika ja Üllar.

ÜLLARI JA JAANIKA MÄNG

1. Logod: Virsik, õun, maasikas, banaan. Milline pooleldi söödud puuvili on arvuti- ja mobiilitootja Apple'i logo?  Õige vastus õun.

2. Kollane: Selma, Marge, Mona, Maggie. Kes on multifilmikangelase Homer Simpsoni abikaasa? Õige vastus Marge.

3. Mõõtühikud: karuleisik, siiltund, penikoorem, hobujõud. Mis ei ole mõõtühik? Mängijad jagasid raha karuleisiku ja siiltunni vahel. Õige oli karuleisik ja mängijatele jäi 60 000 eurot.

4. Relvad: Surmakülvaja, Rahutegija, Ihukaitsja, Kohtumõistja. Kuidas kutsuti «hellitavalt» Samuel Colti konstrueeritud kuuelasulist revolvrit? Mängijatele jäi 32 500 eurot, mille nad panid Rahutegija peale.

5. Legendid: teeleht, ristikhein, nõges. Millise taime abil selgitas legendis Püha Patrick iirlastele kolmainsuse olemust. Õige vastus ristikhein.

6. Seltskond: Kaljo Kiisk, Eino Baskin, Aarne Üksküla. Kelle lapselaps on poetess Elo Viiding? Mängijatele jäi 15 000 eurot, mille nad panid Kaljo Kiisa peale.

7. Mis olid Fordi autotehases tööaja paremaks korraldamiseks 30-kraadise nurga all? Variandid: klosetipotid, konveier, söögilauad.

Mängijad pidasid loogiliseks konveierit. Jaanika arvas algul, et klosetipotid oleks absurne, kuid Üllar märkis, et Fordist võib kõike uskuda. Üllaril tuli hetkeks mõte, et ehk on õige vastus klosetipotid, sest ebamugav on istuda ja saad kähku tagasi tööle minna. Nad panid siiski kogu raha konveieri peale, mis oli viga - õige olnuks klosetipotid.

Telemäng «Rahaauk» on Eesti suurima võidusummaga mäng, kus 100 000 eurot antakse mängijatele kätte kohe saate alguses ning osalejate ülesandeks on sellest kaheksale küsimusele vastates mitte ilma jääda.

«Rahaauk» on TV3s esmaspäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles