Alphaville: meil on leping Õllesummeriga juba oktoobrist!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diskomuusika suurimaid tähti Alphaville on Õllesummeri avapäeva peaesineja, astudes lavale 4. juulil
Diskomuusika suurimaid tähti Alphaville on Õllesummeri avapäeva peaesineja, astudes lavale 4. juulil Foto: Õllesummer

Alphaville'i korraldustiim, kelleni jõudsid segased seigad Retrolegendiga, avaldas omapoolse ametliku seisukoha. Artisti esindaja Mick Köppe rõhutas, et Alphaville'i sellesuvise Eesti kontserdiga ei saa olla kaksipidi mõistmist: «Alphaville esineb ainult Õllesummeril ja kindlasti mitte Retrolegendil,» seisab managementi avalduses.
 


«Õllesummeril oli artistiga esinemisleping sõlmitud juba 18. oktoobril, seega on juba eos vale Retrolegendi väide, nagu neil oleks kõik eelkokkulepped Aplhaville´iga olemas,»  toonitab Mick Köppe.

 
Diskomuusika suurimaid tähti Alphaville on Õllesummeri avapäeva peaesineja, astudes lavale 4. juulil.

 
Üle 80 miljoni albumi müünud Alphaville loodi 1982. aastal Saksamaal. Nende esikplaat Forever Young» nägi ilmavalgust 1984. aastal ning sisaldas kolme bändi siimaani superhiti staatuses püsinud hitti: «Big In Japan», «Sounds Like A Melody» ja «Forever Young». Bändi järgmised viis plaati on aidanud Aplhaville´l püsida muusikaorbiidil juba ligi 30 aastat.

 

Eesti suurim vabaõhufestival Õllesummer toimub 4.-7. juulini Tallinna Lauluväljakul. Alphaville'i kõrval on teiseks välisesinejaks popmuusika superstaar Mika, kes astub üles 5. juulil.

Väliesinejate nimekiri täieneb peagi veel. Kinnitamisel on kümned eesti artistide esinemised ja eriprojektid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles