Ihaldusväärne Ott Lepland täispika kontserdiga Deja Vu's!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ihaldusväärne Ott Lepland täispika kontserdiga Deja Vu's!
Ihaldusväärne Ott Lepland täispika kontserdiga Deja Vu's! Foto: Lounge Deja Vu

Laupäeval 24. märtsil toimub Lounge Deja Vu's, korra kuus toimuma hakkav kvaliteetürituste sari Deja Vu LIVE avapidu, kus esineb aasta 2012 meesartist, Eesti superstaar, näitleja... ja paljude naiste lemmik Ott Lepland!

Ott Lepland, kes on Eesti üks hinnatumaid staare, on tegelenud laulmisega lapsest saadik.

Avalikkusele sai ta aga tuntuks pärast kaalukat saate «Eesti otsib superstaari» võitu. Ott tuli, nägi ja võitis ning jätkab sama teed. Ott Lepland on lühikese ajaga võitnud hulgaliselt auhindu, kogunud väga nimekaid nominatsioone ja on pärjatud väga ahvatlevate tiitlitega.

Värskeimad neist on Eesti Laul võit looga «Kuula», mis esindab Eestit aasta 2012 Eurovisiooni võistlusel Bakuus. Filmi «Vasaku jala reede» ühe peaosalise Leemeti mängimine. Telesaate «Laulupealinn» võit, kus Ott esindas Kärdla linna jpt.
 

Juba 24. märtsil on võimalik kõikidel fännidel tulla ja kuulda esimest korda Deja Vu ajaloos toimuvat täispikka kontserti, mida esitab Ott Lepland!

Kõige parem on nautida Ott Leplandi etteastet, istudes mugavalt supervaatega lauas. Laudade hind on 50 eurot, hind sisaldab maitsvaid suupisteid ja kihisevat tervitusjooki.

Laudade kogus on väga piiratud!
Reserveeri laud: tel (+372) 56 88 4455 või kirjuta info@dejavu.ee
 

Lisaks lõbustab külastajaid dj Peterson
Sissepääs kontserdile kõikidele huvilistele tasuta
Face control ja Dresscode  - smart casual
Ürituse algus 22.00
 

Osale loosimises ja võida pudel Prosecot Deja Vu LIVE avaüritusele!

Võitmiseks palun kirjuta meilile nataly@klubiteater.ee - Keda sooviksid näha järgmisel Deja Vu LIVE üritusel. Ära unusta märksõna Elu24
Võitjatega võetakse ühendust!

 

Osale Facebooki mängus ja võida üks vähestest laudadest Deja Vu LIVE avaüritusele koos suupistete ja vahuveiniga!
http://www.facebook.com/events/362193227145505/
 

Järgmisel kuul juba uue kuulsa esinejaga Deja Vu LIVE, enne seda aga 30.03 Saksofoni kaunid helid, mängib võrratu Kiril SAX ja31.03 Alati lõbus ja unustamatu Babulja!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles