Ennusta saate «Eesti tippmodell» võitja ja võida Tallinn Dollsi kevadsuvine kostüüm!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» saatejuht Kaja Wunder ja 14 võistlevat modelli.
Saate «Eesti tippmodell» saatejuht Kaja Wunder ja 14 võistlevat modelli. Foto: Kanal 2

Ennusta «Eesti tippmodell» saate võitja ja võida Tallinn Dollsi lemmikkostüüm kevad/suvi 2012, mis modellihakatistel saate esimesel fotosessioonil seljas oli!

Moebränd Tallinn Dolls suhtub väga positiivselt värskelt alanud teleprojekti  Eesti tippmodell.

Eestis on väga palju andekaid neiusid, kellel on olemas suur potentsiaal kuhugi modellimaailmas jõuda. Tallinna nukud andsid ka ise väikese panuse varustades tüdrukuid esimese pildistamise ajal  oma kevad-suvi 2012 kollektsiooniga. Fotod on sündinud fotograaf Aivo Kallas ja stilisti Liisi Eesmaa koostöös.

Tallinn Dolls looja Mari Martin kommenteerib: Minul on tekkinud juba esimesest saatest kaks  peamist favoriiti ning elan neile tugevalt kaasa. Usun, et nende neidudega puutub Tallinn Dolls kokku ka tulevikus, sest kasutame ikka parimaid nägusid. Ilusad riided ja head modellid on teadagi ideaalne kombinatsioon.

Tallinn Dolls kevadkollektsiooni disainer Karolin Kuusik kommenteerib: Hetke kuumimateks trendideks on pastelsed värvid, mida kanda nii eraldi, kui ka kõiki koos. Ja need sobisid modellidele selga imehästi .

Tallinn Dollsi  kevad-suvi 2012 kollektsioon on värskelt jõudnud ka müüki. Seda saab uudistada nende stuudiopoes (Tatari 64, 4s korrus), Studio T butiigis ning Tallinna Kaubamajas.  

Kiika pilte! Milline on sinu lemmikkollektsioon?

Ennusta saate «Eesti tippmodell» võitja ja võib-olla oled just sina see õnnelik, kes võib endale valida lemmikriided Tallinn Dollsi  kevad-suvi 2012 kollektsioonist! 

Selleks kirjuta õige vastus meie kommentaariumisse ning saada sama vastus ka Elu24 meilile tippmodell@elu24.ee.  Ära unusta lisada ka oma kontaktandmeid, et saaksime saate lõppedes sinuga ühendust võtta.

Kindlasti lisa, millist kostüümi sa juuresolevatelt piltidelt endale ihaldad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles