RED HOT CHILI PEPPERSit soojendab Eestis Inglismaa bänd The Vaccines

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa bänd The Vaccines
Inglismaa bänd The Vaccines Foto: BDG Music

30. juulil esineb Tallinna Lauluväljakul maailma üks kuulsamaid ja edukamaid rokkbände RED HOT CHILI PEPPERS. Baltikumi ainus välikontsert leiab aset bändi uue kauaoodatud maailmaturnee raames. Erikülalisena astub Lauluväljaku lavale Inglismaa bänd The Vaccines.
 


Parima uue bändi tiitli NME Awardsi tseremoonial kolme nädala eest pälvinud The Vaccines on 2010. aastal Londonis loodud indie-rokkbänd.

Briti meedia jõudis The Vaccinesi «järgmiseks suureks nimeks» nimetada veel enne seda, kui bändil ilmus debüütalbum «What Did You Expect from the Vaccines?», mis maandus neljandale kohale Suurbritannia edetabelis.

«Mida ootate The Vaccinesilt? Põnevust, erutust, meloodiat, jõudu, romantikat? Seda kõike leiate nende loomingus. Ja ilmselt kõige põnevam asi on see, et need lood on justkui teeviidaks järgmisele annusele, mida võite oodata lugude loojatelt», kirjutasid muusikakriitikud pärast bändi debüütplaadi ilmumist.

 

Ja kuigi The Vaccinesi on võrreldud nii The Strokesi kui The Ramonesiga, ütlevad kollektiivi kuuluvad Justin Young (vokaal), Árni Hjörvar (bass), Freddie Cowan (kitarr) ja Pete Robertson (trummid), et nende muusikat on mõjutanud 50-ndate rock’n’roll, 60-ndate garaaži- ja tüdrukutebändid, 70-ndate punk, 80-ndate Ameerika hardcore, C86 ning hea pop-muusika.

 

Hetkel töötab The Vaccines teise stuudioalbumi kallal, mis kõikide plaanide järgi peaks ilmavalgust nägema selle aastanumbri sees. «Soovin, et inimesed oleksid sama uudishimulikud kui mina sellest, kuhu The Vaccines edasi läheb. Soovin, et nad liituksid meiega ning laseksid neid viia kusagile mujale. Ma olen väga põnevil bändi uute lugude üle ning sellest, mis meid ees ootab», ütles The Vaccinesi laulja Justin Young.

 

30. juulil esmakordselt Eestisse saabuv The Vaccines astub Tallinna Lauluväljaku lavale Red Hot Chili Peppersi kontserdi erikülalisena.

Maailma tuliseim bänd Red Hot Chili Peppers esineb ainsa välikontserdiga Baltimaades Tallinnas uue maailmaturnee raames.

Lauluväljakul esitab bänd lugusid oma uuelt kauamängivalt «I'm With You» ja kindlasti ka valiku varsema loomingu paremikust. 30. juulil Lauluväljakul tulevad esitusele sellised lood nagu «Can’t Stop», «The Adventures of Rain Dance Maggie», «Californication», «Otherside», «Give It Away», «Under The Bridge», «By The Way», «Dani California» jpt.

 

Piletid Red Hot Chili Peppersi Tallinna Lauluväljaku kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles