Lady Gaga tuleb Tallinnasse!?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Maailma esipopstaar LADY GAGA (25) esineb augustis Tallinnas maailmatuuri «The Born This Way Ball» raames, ennustab Kroonika.

Linna peal sahistatakse, et Lady Gaga Eestisse-toomine võib kontserdi korraldajale maksma minna üle 500 000 euro ehk rohkem kui kaheksa miljonit Eesti krooni.

Väidetavalt käib kontserdi korraldamise üle tihe rebimine vendade Rebaste ehk meelelahutusagentuuri BDG ja teiste Baltimaade kontserdikorraldajate vahel.

Räägitakse ka, et Lady Gaga tiim eelistavat Peeter ja Priit Rebast, kuna nood pakkuvat konkurentidest 200 000 euro võrra kopsakamat tasu.

Peeter Rebane kuulujutte kinnitada ja ümber lükata ei soovi. Samas ütleb mees, et loodab tõesti kunagi superstaari Eestisse esinema saada, kuna selle nimel olla tööd tehtud juba aastaid.

Samuti kinnitab Rebane, et summad, mis nii kõrgelennulise artisti puhul kõne alla tuleks, on mitu korda suuremad, millest hetkel kuulujuttude tasemel sahistatakse.

Kas sina läheksid Lady Gaga kontserdile Tallinnas?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles