Raul Nurmoja vaatab toitumiskavast mööda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Nurmoja
Raul Nurmoja Foto: Jelena Rudi

«Tantsi tagumik trimmi» saates osaleja Raul Nurmoja poetas Elu24-le antud intervjuus, et ei tee täpselt nii, nagu talle ette antud toitumiskavas kirjas.

«Teen natuke teistmoodi kui ametliku kava ette näeb, ma ei taha sellest rääkida,» poetas mees ning lisas, et on siiski oma endisi harjumusi kardinaalselt muutnud ning üritab korrapärasemalt süüa.

Kõige enam pelgab mees tantsupõrandal koperdamist. «Kõige raskem ongi see kõige lihtsam põhisamm selgeks saada ning oma aju selle õppimisele ümber lülitada. Ma võin korrutada suuri numbreid, aga lihtsaid samme selgeks õppida … See tundub lihtne, aga tegelikult on raske,» kurtis mees.

Raul tunnistas, et pärast nädal aega kestnud treeninguid on enesetunne palju parem. «Kui ma enne kaotasin oma energia juba kell kolm või neli päeval, siis praegu kella kümne ajal koju jõudes tunnen, et pakatan energiast,» on ta motiveeritud alustatuga ka jätkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles