«Star Treki» bossid keelasid Winona Ryderil suitsetamise

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winona Ryder
Winona Ryder Foto: WENN

«Star Treki» filmibossid püüavad võtteplatsi nii kiivalt varjata, et keelasid ära isegi näitlejate suitsupausid.

Winona Ryder on üks neist staaridest, kes on sellest väga häiritud kuna peab veetma terve päeva mittesuitsetamise territooriumil, saamata rahuldada oma nikotiinivajadust, vahendab Wenn.

Režissöör J.J. Abrams on aga endas kindel ning teeb selleks kõik, et kostüümid ja võtteplatsi väljanägemine ei jõuaks meediasse.

«Winona on korralik suitsetaja ja ta oli äärmiselt vihane, kui produtsendid ütlesid, et ta ei saa kuskil võtteplatsi läheduses suitsetada,» rääkis üks allikas.

«Filmi tegijad püüavad meeleheitlikult takistada fotode lekkimist avalikkuse ette. Winonat ja teisi veetakse ühest kohast teise golfikärudes, et neid ebasoositud silmade ja kaamerate eest varjata.»

« J.J. püüdis Winonale selgitada, kui kohutav oleks fotode või mõne peategelase või stseeni lekkimine ajakirjandusse. Ta seletas, et nad püüavad kiivalt saladuskatet säilitada just kinoedu pärast,» lisas allikas.
«Winona küll ütles, et ta mõistab, ent tal on väga raske mitte suitsetada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles