Trimmisaate kohtunikud süstivad eneseusku ja indu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: TV 3



«Tantsi tagumik trimmi» kohtunikud Anna Levandi, Teet Kask ja Anu Saagim on valmis pühapäeval alustavaks teleshowks ning usuvad, et tantsijate hindamise kõrval on neil võistlejatele jagada ka häid nõuandeid; muuhulgas soovivad nad osalejatele sihikindlust, eneseusku, huumorimeelt ja võiduiha.



Teet Kask soovitab kasvatada eneseusku läbi higistavate tantsutreeningute ning leida hea dialoog tantsupartneriga. «Olge sihikindlad ning nautige tegevust ning ärge unustage huumorit ja naeratust!» sõnab Teet Kask, lisades, et kõige olulisem on protsessi nautida ning oma visioonid ellu viia. «Kui protsess on hea, siis tulemus on seda niikuinii. Minu põhisõnum ongi - tantsige, olge aktiivsed, pange end tähele, liikuge, sest liikumises on rõõmu!».

Anna Levandi sooviks on, et võistlejatel jätkuks eneseusku, Anu Saagim soovib vapratele võistlejatele aga raudseid närve, kavalust, huumorimeelt ja metsikut võiduiha.

«Tantsi tagumik trimmi» kohtuniketriosse kuuluvad Teet Kask, Anna Levandi ja Anu Saagim:


Teet Kask alustas tantsija ja lavastajana Rahvusooperis Estonia ning tänaseks on tema karjäär omandanud rahvusvahelised mõõtmed. Ta on töötanud mitmetes mainekates Euroopa teatrites, muuhulgas Stockholmi Kuninglikus Ooperis ja Norra Rahvusooperis balletiartistina Ta on olnud New York Fashion Week´i lavastaja, Eestis toimunud Eurovisiooni lauluvõistlusel esitatud tantsunumbri autor, hetkel elab Teet töö tõttu enamasti Tbilisis, kus ta tegutseb Gruusia Riiklikus Balletis lavastajana. Selleks, et osaleda kohtunikuna saates «Tantsi tagumik trimmi», tuleb Teedul pidevalt Eesti ja Gruusia vahel lennata.
 

Anna Levandi on kunagine Nõukogude Liidu iluuisutamise superstaar. Anna on osalenud nii Sarajevo kui ka Calgary taliolümpial, kus saavutas vastavalt 5. ja 8. koha. Euroopa meistrivõistlustelt on ette näidata neli pronksmedalit. Iluuisutajakarjääri säravaimaks saavutuseks on aga hõbemedal maailmameistrivõistlustelt. Just 1988. aasta Calgary olümpial tutvus Moskvast pärit Anna ka oma tulevase abikaasa Allar Levandiga ja sealt alates on tema elu olnud jäädavalt seotud Eestiga. Kunagisest tippsportlase karjäärist jääl kõnelevad ka kümned medalid ja karikad Anna kodus. Täna on Anna Levandi Eesti hinnatuim iluuisutamistreener. Eelmisel sügisel õnnestus Annal jõuda ka saate «Tantsud tähtedega» finaali.

Anu Saagim on meelelahutusportaali Elu24 peatoimetaja ning meie seltskonnaelu hing. Seal, kus on Anu, on pidu ja loomulikult ka skandaalid. Anu imetleb saates osalejaid, kes on säravad, heatujulised ja usub, et ees on suurepärane kevad. Samuti hindab ta kõrgelt kaaskohtunikke: «Teet ja Anna on imearmsad. Nad on põnevad, avatud ja kompleksivabad päikeselapsed, kellega võiks tundide viisi maailma asju arutada,» märgib Anu.

«Tantsi tagumik trimmi» kohtunike posteri ja saatepublikuks pääsemise kohta saab alates esmaspäevast infot TV3 kodulehelt.

 

«Tantsi tagumik trimmi» alustab TV3s pühapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles