Miks müüs Madli Vilsar Buduaari Turul kalleid esemeid vaid paari euroga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madli Vilsar
Madli Vilsar Foto: TV3

Noor ja kaunis Miss Estonia 2011 Madli Vilsar, kes käis Eestit ka Brasiilias toimunud Miss Universumi konkursil esindamas, osales eelmisel nädalavahetusel Tallinnas toimunud Buduaari Turul, müües seal nii kallimaid kui ka odavamaid esemeid.


«Enamus riideid ja aksessuaare, mis Buduaari Turule müüki tõin, osteti ära. Kusjuures kallimad esemed osteti esimesena, samas ma ei pannud riietele hindu selle järgi, palju need varem maksid, vaid selle järgi, milline emotsionaalne väärtus neil minu jaoks oli,» tunnistas Madli, et tema esemed jäid hinnavahemikku 2-4 eurot.

«Käisin turul isegi ringi ja soetasin endale mõned vahvad riideesemed, kuid suuremat ostlemist ette ei võtnud, sest reis USAsse oli juba varem ette planeeritud ja otsustasin, et uuendan oma garderoobi seal,» lisas kaunitar, et ostis vaid asju, mida ta tõesti enda jaoks väga heaks leiuks pidas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles