Väikese Nõela sai Britt Samoson

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britt Samoson
Britt Samoson Foto: Jelena Rudi

Reedel, 16. märtsil anti Tallinna Arhitektuuri-ja Disainigaleriis 2011. aasta parima noore moekunstniku tiitel ja Väike Kuldnõel üle moedisainer Britt Samosonile.

Britt Samosoni kollektsioon paistab silma uuenduslike lõikelahendustega. Naise jaoks oli seekord olulisim märksõna minimalismi tagasitulek.

«Puhaste värvide kooslused ja selged vormid, mis mõjutasid palju ka Square Cut kollektsiooni loomist. Kollektsiooni maailmast sügavamalt rääkides oli minu jaoks seekord oluline kujund ruut kui piirav ja ahistav raam. Seda toetasid ka lateksdetailid ning õrn bondage touch.»

«Raamidest läbi minek ning läbi selle muutumine väljendus ka kollektsiooni viimases kleidis, mis toodi lavale suurel ruudukujulisel raamil ning see haakus modelliga alles laval kui too raamist läbi astus. Kollektsiooni slogan oli «All you go through - becomes you»

Hetkel tegelen endiselt Flat Cut 3D projekti edasiarendamisega ning arendan tooteid selle projekti kokkuvõtliku kollektsiooni Final Cut jaoks,» rääkis Samoson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles