Kaie Kõrb pühendab nüüd elu poegadele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaie Kõrb
Kaie Kõrb Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Priimabaleriin Kaie Kõrbi sõnul on ta elu muutunud ja elab nüüd laste nimel.

Kõrb lisas, et kaks väikest elusolendit on tema pereelu mõte ja neile tuleb pühenduda, kirjutab ajakiri Naised.

«Elul peab olema alati mõte, niisama elada ei ole minu meelest lihtsalt mõtet. Peab olema eesmärk, kuhu jõuda. Enne lapsi oli mu elu mõte teater. Pühendasin end täielikult teatrile,» sõnas Kõrb.

Kõrb jätkas, et ta püüab lapsi sööta iga kolme tunni tagant, kuid spetsiaalselt ta sööma neid ei aja.

«Poisid on hästi tublid, sest enamjaolt nad magavad ja küsivad õigel ajal süüa. Nad on kenasti kosunud. Meie pere puhul ei toimiks see, kui peaksin kohe laste nutule reageerides neile tissi andma. Neid on ju kaks ja siis ei saaks ma muud teha. Kui nad tõesti kahekesi koos süüa küsivad, siis annab abikaasa ühele lutipudelist piima ja mina teisele tissi,» nentis naine.

Kõrb arvab, et ta kaksikud pole veel üksteist märganud.

«Kui nad esimest korda koos sööma tulid, siis said nad lõpuks ka päriselt kokku. Kuid ma arvan, et nad ei ole veel üksteist märganud. Ehk vaid tajuvad, sest nad on söömise ajal käest kinni võtnud. See on hästi lahe. Ei tea, millest nad oma meelest kinni hoiavad, kuid jah, käest on kinni ja pigistavad kõvasti-kõvasti,» selgitas Kõrb.

Kõrb lisas, et esimesena sündinud Eduard on natuke rahulikum ja nutab, kui tõesti on vaja nutta, aga Raimond on tundlikum ja rahutum, joriseja tüüp.

«Välimuselt on üks totsakam ja suurem, teine peenema olemisega laps. Kuid sellisena kahe munaraku kaksikud sünnivadki,» ütles Kõrb

Priimabaleriin jätkas, et kui ta esimest korda lapsi nägi, siis esmasündinu Eduard meenutas talle tema abikaasa Viesturs Jansonsi väikest koopiat.

Kaie Kõrb oli enda sõnul juba enne laste saamist kindel, et ta saab poisid.

«Kui päris aus olla, siis olin selles kindel juba enne, kui neid veel olemaski polnud. Ma tundsin nii! Ning teisedki on mulle alati öelnud, et sul tuleb küll poeg. Ja siis, kui kuulsin, et sünnivad kaksikud, teadsin, et sünnib kaks poissi,» lausus naine.

Kõrb jätkas, et valis lastele nimed, mis on selged ja arusaadavad. Selleks, et poistel oleks hea kus tahes maailma nurgas hakkama saada.

«Ja kui mõelda, et lapsed norivad, siis peavad nimed ka seda taluma. Arst ütles kohe ultrahelis ära, kumb on kumb, ja ma panin neile lihtsalt nimed. Ja kui nad olemas olid, siis nägin, et nad ongi täpselt nende nimede (Eduard ja Raimond) nägu. Poistel on Eesti pass, nende perekonnanimi on Jansons. Ning kui nad on Lätis, tuleb eesnime lõppu automaatselt s-täht,» selgitas Kõrb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles