Ameeriklanna avastas Facebookist, et ta mees on bigamist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklanna avastas Facebookist, et ta mees on bigamist
Ameeriklanna avastas Facebookist, et ta mees on bigamist Foto: SCANPIX

Üks USAs Washingtonis elav naine sai Facebookis üllatuse osaliseks, kui vaatas sektsiooni «Inimesed, keda sa võid tunda».

Seda ja veel ühte naist ühendavaks lüliks osutus esimese naise mees, kes on ka teise naisega abielus, kirjutab Yahoo News.

Pettuse avastanud naine soovis jääda anonüümseks, kasutades enda kohta Naine number 1.

Teisele naisele andis ta nimetuseks Naine number 2.

Ta vaatas Naine numbe 2 profiili ja fotosid. Paaril fotol oli seda naist näha pulmakleidis ning pulmatordi juures koos Naine number 1 abikaasaga.

Naine number 1 helistas siis oma ämmale, et asjasse selgust tuua. Ema võttis oma pojaga ühendust, et ise asjade käigust aru saada.

Paar tundi hiljem tuli mees ise Naine number 1 juurde ja naine küsis talt mitu korda, kas mees on lahutuse sisse andnud. Mehe sõnul oli ta Naine number 1ga ikka abielus.

Mees palus naist, et see keerulisest olukorrast kellelegi ei räägiks. Naine aga teatas juhtunust võimudele.

Pierce`i maakonna prokuröri Mark Lindquisti sõnul on Facebook paik, kust inimesed võivad igasugust informatsiooni leida.

«Facebook paljastab ka selliseid asju, mis on kuritegelikud ning mis nõuavad võimuorganite sekkumist,» lausus prokurör.

Pierce`i maakonna kohtu andmetel abiellus Alan L. O´Neill 2001. aastal Naine number 1ga, kuid kolis nende ühisest kodust välja 2009. aastal. Nad hakkasid siis lahus elama.

Aasta hiljem muutis ta oma nime ja abiellus teise naisega oma esimesest naisest lahutamata. Mehele esitati süüdistus bigaamias. Süüdi mõistmisel võib ta saada aastase vangistuse.

Kohus langetab O´Neilli suhtes otsuse selle kuu lõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles