Galerii: täna jõuab kinno komöödia «Fred Claus» («Fred Claus – jõuluvana vend»)

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Fred Claus»
Kaader filmist «Fred Claus» Foto: outnow.ch

Täna esilinastub Eesti kinos lustiline komöödia «Fred Claus» («Fred Claus – jõuluvana vend»), mis on mõeldud igas vanuses vaatajale.

Fred Claus (Vince Vaughn) on elanud kogu elu oma venna suures varjus. Fred on üritanud, kuid väga raske on olla sama tubli kui noorem vend Nicholas (Paul Giamatti), keda kogu maailm tunneb nime all… Jõuluvana!

Erinevalt lahkest ja suure südamega väikevennast on Fredist saanud suli, kel pole reeglina ei raha ega õnne. Nicholas otsustab teda aidata ühel tingimusel: Fred peab tulema Jõulumaale ja vajamineva raha ausa tööga Jõuluvana töökojas välja teenima. Kahjuks pole ta sugugi päkapikule sobilike iseloomuomadustega ning võib seada ohtu koguni lähenevate jõulupühade õnnestumise.

Filmis osalevad veel ka Miranda Richardson, Kathy, Rachel Weisz, Kevin Spacey, Elizabeth Banks, Ludacris (”Kokkupõrge”) jt. Filmi lavastas David Dobkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles