Tantsuelektro artist Barthol Lo Mejor annab oma muusika tasuta ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barthol Lo Mejor
Barthol Lo Mejor Foto: Tallinn Music Week

Tallinn Music Weeki artist Barthol Lo Mejor andis märtsis välja tasuta duubel-EP «Jet Set Rebels» ja «Molotov Spray Tan».

Barthol teeb tantsuelektrot, mille helipildis kohtub vanem Prodigy, Justice ja Steve Aokiga. «Jet Set Rebelsi» videosingel «Frank Call» oli nädalaid «Eesti Top7s» ja valiti ka Raadio 2-e nädala demoks.

Sellel korral läheneb ta muusikale mõnevõrra teisiti. Duubel EP peal on kokku kaheksa lugu, mis annavad mitmekesise ülevaate Bartholi viimase aasta loomingust. «Jet Set Rebelsi» peal on rahulikumad lood, mis on oma olekult suvised, säravad ja pigem pleierist kuulamiseks. «Molotov Spray Tan» on kogumiku tumedam, tulisem ja õlisem pool. Sellel olevad lood sobivad rohkem hilisteks öötundideks pimedas klubides.

Kogumikku saab tasuta alla laadida SIIT.

Barthol Lo Mejor esitab kogumiku lugusid ka Tallinn Music Weekil. 30. märtsil Rada7 showcase’il Hoovis kell 2 öösel ja laupäeval 31. märtsil LHV linnalaval kell 18:30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles