Kultuurikatel ärkab talveunest Tallinn Music Week’i showcase’iga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikatel
Kultuurikatel Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS



Kultuurikatel jätkab Euroopa kultuuripealinna alustatud koostööd Tallinn Music Week’iga ja avab 30. märtsil esimest korda sel kevadel uksed, et kutsuda kuulama klubimuusika uusi tuuli nii kodu- kui välismaiste artistide esituses.


Kultuurikatel alustab tänavust aktiivset publikule suunatud tegevust uue showcase’iga Tallinn Music Week’i raames, mis tutvustab kahel korrusel elektroonilise klubimuusika põnevamaid suundumusi. Fookuses on Eesti vinüülile keskenduvad leibelid Pudru Kuul ja Emerald City.

Pudru Kuulil ilmus just esimene singel Ajukaja feat Maria Minerva «Nii hea» ja Emerald Cityl on lähiajal ilmumas OYT’i viie looga EP. Lisaks on oma showcase’iga Kultuurikatlas esindatud vinüülikultuuri elus hoidev plaadipood Biit. Väliskülalistest astuvad üles DZA Peterburist ja Bendagram Soomest.

Tallinn Music Week’i festivaliprogrammi raames on Kultuurikatel oma katuse alla koondanud korraliku valiku rahvusvahelise profiiliga artiste. Kultuurikatla showcase’i kureerib Aivar Tõnso.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles