Moegalerii: Ahhaa teaduskeskus tõi lavale leegid, tossu, vahu ja muud teadusimed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tasku keskuse galaõhtul Fashion Meets Science sai näha moekunstnik Lilli Jahilo haute couture- kollektsiooni koos Duglas&Baumani juuksurisalongi soengumoega. Ahhaa teaduskeskuse tõi lavale leegid, tossu, vahu ja muud teadusimed.

Reedel, 9. märtsil toimus Tasku parimatele klientidele, koostööpartneritele ja pressile suunatud moest ja teadusest pungil õhtu Fashion Meets Science.

Talvest äratava ürituse käigus oli külalistel võimalus tutvuda algava hooaja trendidega miksituna teaduskatsetega ning Duglas&Baumani juuksurisalongi uue hooaja soengumoega koos moekunstnik Lilli Jahilo haute couture-kollektsiooniga. Lisaks sai Tasku aatriumis näha ka  suurejoonelist laser-show´d.

Tasku kaupluste show tõi publikuni algava kevadsuvise hooaja parimad stiilinäited - stilistiks Katrin Kirsipuu, etendusele lisasid oma teadustrikkidega põnevust Ahhaa teadusteatri liikmetest modellid.

Glamuurse juuksurisalongi Duglas&Bauman meisterjuuksurid näitasid uusimaid soengumoode koostöös moekunstnik Lilli Jahiloga, kes tõi kodupublikuni oma Berliini moenädalal esitletud elegantse ja minimalistliku põhjamaise esteetikaga autorikollektsiooni.

Kogu suurejooneline ettevõtmine oli kantud teaduse ja (moe)kunsti vahel tekkivast sümbioosist ja sünergiast, mida toetas live-muusika.

Moeäratuse gala eesmärk oli viia klassikalise moeetenduse vorm uuele tasemele, tutvustada juuksemoe piiramatuid võimalusi, anda värskeid ideid ning pakkuda tavapärasele rõivaid ja soenguid tutvustavale esitlusele uut ja põnevat lähenemist.

Valitud külaliste ette jõudis kaasahaarav ja eriline etendus, lastes publikul mängelda oma fantaasia ja kujutlusvõimega. Laval kohtusid kontrastid: õrn versus jõuline, looklev versus nurgeline.

Õhtujuhiks oli Leino Rei, külalisi tervitas Joosep Kõrvitsa juhitav keelpillikvartett. Teadusteatri trikid ja moeetendus toodi publikule lähemale suure ekraani vahendusel.

Koridoris liikus ringi Ahhaa keskuse robot,  II korrusel oli avatud Moelaegas, kust sai osta Eesti disainerite moekaupa disainipoodide Les Petites, Misu ja Disainimaja vahendusel.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles