Galerii: täna esilinastub «National Treasure'i» teine osa

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «National Treasure: Book of Secrets» («Rahvuslik aare: Saladuste raamat»)
Kaader filmist «National Treasure: Book of Secrets» («Rahvuslik aare: Saladuste raamat») Foto: outnow.ch

Täna jõuab Eesti kinno hoogne seiklusfilm «National Treasure: Book of Secrets» («Rahvuslik aare: Saladuste raamat»), mille tootjaks on maailma edukaim produtsent Jerry Bruckheimer.

Aardekütt Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) satub ülemaailmse vandenõu jälile, uurides arhiivides tuhnides Abraham Lincolni tapmist. Saladuse võtmeks on Lincolni mõrvanud John Wilkes Boothi päevik, millest on salapäraselt kadunud 18 lehekülge.

Neid otsides satub Gates meeletusse sündmustekeerisesse, mis viib ta muuhulgas Pariisi ja Londonisse. Ent peale Gatesi on veel teisigi, kes neid pabereid tahaks kätte saada ning need inimesed ei põrku tagasi mitte millegi ees.

Filmis teevad veel kaasa Diane Kruger, Justin Bartha, Helen Mirren, Ed Harris, Jon Voight, Harvey Keitel, Bruce Greenwoodjt. Lavastajaks on taas Jon Turteltaub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles