Tom Cruise’i «Valkyrie» esilinastus lükkub edasi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise mängib «Valkyrie» filmis kolonel Claus von Stauffenbergi
Tom Cruise mängib «Valkyrie» filmis kolonel Claus von Stauffenbergi Foto: Reuters / Scanpix

Ameerika staari Tom Cruise’i teekond filmistuudio bossina on saanud veel ühe obaduse – tema päriselul põhinev sõjadraama «Valkyrie» esilinastus 2008. aasta suvel lükati edasi.

Stuudiotegelased lootsid, et film saab valmis juuli alguseks, ent nüüd on selgunud, et veel on vaja filmida üks sõjastseen ning seetõttu ei jõua ka film kinno enne järgmise aasta (2008) lõppu, vahendab Wenn.

Filmi režissöör Bryan Singer lootis stseeni ära filmida veel selle aasta lõpus aga mees ei ole veel siiani sobivat võttekohta leidnud.

Filmis kehastab Cruise natsiohvitseri, kes on tihedalt seotud plaaniga mõrvata Adolf Hitler.

Cruise’i kauaaegne partner Paula Wagner ütles Singerile, et too võtaks endale pöördelise stseeni filmimiseks täpselt nii palju aega kui vaja. Režissöör loodab filmi valmis saada veebruariks.

Täpselt kuu aega tagasi teatas Wagner, et United Artists’i (Tom Cruise’i filmistuudio) esimene üllitis «Lions For Lambs» («Kes liigutavad ettureid?»), on Ameerika kinodes oodatust tunduvalt vähem sisse toonud. Poliitiline draama, kus mängivad Tom Cruise ja Meryl Streep ning mille on lavastanud Robert
Redford, ei suutnud eelmisel kuul Ameerika publiku poolehoidu võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles