«Eesti tippmodellist» lahkus esimesena Kerli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodelli 2. saade
Eesti tippmodelli 2. saade Foto: Kanal 2

Esmaspäevast algas «Eesti tippmodellis» 14 tüdruku jaoks tõeline võistlus. Žürii otsusel esinesid kõige kehvemini Anne-Lys ja Kerli. Koju pidi minema 18-aastane Kerli.

Piigad rabas jalust üllatuskülaline, USA modellisaate ülivärvikas kohtunik Miss J, kes jagas neile modellitöö salanippe ja osales ka žürii töös. Helina ei pidanud aga karmile võistluspingele vastu ja minestas.

Miss J otsekohene kriitika põrmustas nii mõnegi tüdruku enesehinnangu. Kerli kohta ütles ta, et neiu kõndis täpselt nii, nagu ta ootas. Kerli üllatuseks polnudki tegemist komplimendiga, kuna Miss J tegi moelaval kooserdamist ilmekalt järele.

Tüdrukud pidid enne moelaval kõndimist kiiruga haarama õige numbriga kingad. Neid aga kõik ei saanud ja selles katse mõte oligi - moemaailmas juhtubki mõnikord vale suurus ja sellest tuleb lihtsalt üle olla.

Miss J nägi tüdrukute seas tõelisi potentsiaale, kuid ka päris mitmeid, kellel ta soovitas mõne muu ameti valida.

Miss J kommenteeris võistlejate kõnnakut järgmiselt:

Anne-Lysi kohta: «Sinu käed - lõdvesta oma sõrmed. Kõnni natuke kiiremini. Anne-Lys, ma arvan, et sa peaksid laulmise juurde jääma.»

Mari kohta: «Lõdvesta oma õlad, sest sa oled väga-väga... Sa oleksid nagu täna hommikul Viagrat võtnud. / Mari on väga suur närveerija ja ma arvan, et ta pole piisavalt enesekindel, et jätkata.»

Triinu kohta: «Kui sa kõnnid, siis niiviisi. Mina nimetan seda «poisid-tulge-mulle-järgi» kõnnakuks. / Kui ma vaatan Triinut, näen ma modellimaja «seksikiisut». Ja ma arvan, et teda on suurepärane pildistada bikiinides ja pesus.»

Adeline kohta: «Sina olid samuti üllatus! Ma ei oodanud sellist kõnnakut sinult. / Adelinel on hea pikkus ja suurepärane keha. Kui ta enesekindlus pisut kosub, siis jõuab ta kaugele.»

Helina kohta: «Tema probleem on suu. Sa näed palju ilusam välja, kui naeratad. Lihtsalt rahune. / Ma jumaldan Helinat, aga jumestajatele ei pruugi ta meeldida, sest ta sööb oma huulepulga ära. Ilus naeratus. Kui ta naeratab, paneb ta terve toa särama.»

Evelini kohta: «Evelinis on midagi erilist ja kui ta kogub enesekindlust, siis oskab ta seda ka ehk näidata.»

Gerli Kai kohta: «Gerli Kail on hull pilk! Aga ma arvan, et temas on suurepärast moelavapotentsiaali.»

Keiu kohta: «Mulle meeldib Keiu, sest ta tõepoolest oskab kõndida. Minu ainus kommentaar Keiule on see, et ta saaks ilmselt ka minu tööga hakkama.»

Ksenia kohta: «Temas on midagi väga äärmuslikku, gooti hõngu ja justkui midagi tumedat. Arvan, et tema on teistele tõeline konkurent ja et ta võib siin võistlusel isegi riske võtta.»

Ksenia (Xena) kohta: «Väga reklaamilik. Ta saab väga edukaks - kataloogid, reklaamid. Seda on näost näha.»

Aleksandra kohta: «Kas sa oled kunagi missivõistlusel osalenud? Enamik tüdrukuid, kes on iludusvõistlustel osalenud - üle maailma - neil on kõigil sarnane kõnnak. Aleksandras on potentsiaali, kuid kas näen temas tippmodelli? Ei.»

Fotosessioonil poseerisid võistlejad jäätiste keskel poolalasti ja žürii ees ootas neid kõndimisülesanne, mille võitis Adeline, saades auhinnaks kümme paari kingi.
 

«Eesti tippmodell» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti kell 20.35.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles