Karolin Kuusik teeb oma tööd armastusest inimeste vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnõela "seitsmiku" värske looming Disaini- ja Arhitektuurigaleriis.
Karolin Kuusik, teravmeelne disain kaubamärgile Tallinn Dolls
Kuldnõela "seitsmiku" värske looming Disaini- ja Arhitektuurigaleriis. Karolin Kuusik, teravmeelne disain kaubamärgile Tallinn Dolls Foto: Jelena Rudi

Tänavu ei astu Eesti parima moedisaineri auhinna Kuldnõela nominentide looming publiku ette moelava tuledevihus ega sihvakate modellide seljas, vaid hoopis näitusel disaini- ja arhitektuurigaleriis Tallinnas. Sealsamas kuulutatakse 16. märtsil välja ka moekunstnik, kes 14. Kuldnõela enda pihku saab.

Tallinn Dollsi teravmeelse disainiga hiilanud Karolin Kuusik tutvustab väljapanekuga kaubamärgi tütarlapselikumat ja naiselikumat poolt

«Avastasin, et teen seda kõike armastusest inimeste vastu. Käisin sel aastal esmaabi kursustel ja sain aru, et mind valdas seal sama tunne, mis oma igapäevast tööd tehes, muidugi veel intensiivsemalt. Hehee, võibolla oleksin pidanud pärast keskkooli lõppu hoopis meditsiinivaldkonda hoidma,» muheles Kuusik ja lisas, et Tallinn Dollsi kevadkollektsioon oli jaotatud kolme väga erinevasse osasse, kuid üldine teema oli suureks kasvamine. «Väiksed tüdrukud saavad endale kaisukaru, siis hakkavad neile kõigile meeldima hobused, sünnipäev sünnipäeva järel, ebakindlad ajad ja lõpuks selgus ja eneses rahu leidmine.»


Kuldnõela ankeedile vastas ta järgmiselt:

Stiletto või suss? Stiletto, sest kannan neid 2 korda aastas, susse aga mitte kunagi.
Siid või samet? Siid, sest sellel on nii palju erinevaid vorme, kuid ta on alati äratuntav. Ja ma kardan materjale, mida õrnaltki triikida ei saa!
London või Pariis? London.
Päike või kuu? Päike. No kuulge, meie elud sõltuvad sellest! Mulle ei meeldi suvel rannas käia, kuid tööd meeldib teha päeval, mitte öösel. Ma kardan pimedust ja soovin, et suudaks selle saabudes sekundi pealt magama jääda.
Kuld või hõbe? Kuld. Ahnus jäi vist hetkel peale!

Tallinna Kaubamaja loovjuhi Kristina Herodese sõnul oli Karolin Kuusiku kätt tunda möödunud aastaste Tallinn Dollsi etteastete taga, milles oli moodsat, mängulist ja meeldejäävat hoogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles