Nõia-Intsu süüdistatakse väljapressimises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Ints leidis tööd Kunderi tänava autopesulas
Nõia-Ints leidis tööd Kunderi tänava autopesulas Foto: Jelena Rudi

Meie armastatud Nõia-ints arreteeriti naistepäeva hommikul 9:30 Tallinna reisisadamas. Mees rikkus maalt lahkumise keeldu eeluurimise ajal. Indrek Leiburit süüdistatakse nimelt väljapressimises ja kahtlustatakse kelmuses, mis leidsid aset möödunud aasta suvel. Politsei toimetas staarnõia sadamast otse kohtusse.

«Põhja ringkonnaprokuratuur on esitanud 34-aastasele Indrek Leiburile, 28-aastasele Eskole ja 26-aastasele Marttile süüdistuse seoses mullu 28. märtsi õhtul Tallinnas toimunud väljapressimisega,» kinnitas Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Arno Põder Õhtuleht Online'ile.

Süüdistuse järgi meelitas Indrek ühe noormehe sülearvutite ostmise ettekäändel Esko sõiduautosse. Seejärel lukustas Esko auto uksed ja peksis koos Marttiga kannatanut.

Indrek aga võttis samal ajal kannatanult kaks sülearvutit ja andis need hiljem Eskole. Pärast arvutite äravõtmist jätkasid Esko ja Martti kannatanult raha ja asjade väljapressimist ning vabastasid ta alles tund aega hiljem.

«Süüdistuse andmeil seisnes Indrek Leiburi osa kuriteos selles, et ta meelitas kannatanu autosse, osales väljapressimises, viibis löömise juures ja võttis ära asjad ning andis need kaasosalisele üle, kuid varalist kasu ta ei saanud,»

Harju maakohus eraldas Esko ja Martti süüdistuse, sest nad soovisid kokkuleppemenetlust. Indrek Leiburi osas tuleb 13. märtsil Tallinna ringkonnakohtus arutusele tema kaitsja kaebus mehe vahi alla võtmise kohta ning seejärel arutab Harju maakohus Leiburile esitatud väljapressimissüüdistust üldmenetluses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles